Pe ce criterii ar trebui aleasa mobila de bucatarie?

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

Re: Pe ce criterii ar trebui aleasa mobila de bucatarie?

Mesajde teoancali » Joi Ian 17, 2013 1:21 pm

Eu optez pentru practic in primul rand.
Sa aiba un blat continuu care se curata usor, sa nu intre firmituri pe dedesupt(sa aiba plinta), sa aiba aparatoare la blat pentru a nu lasa lichidele sau firmiturile sa treaca dincolo, sa aiba sertare generoase pentru oale si toate cele...
Si de abea apoi poti opta si pentru cromatica preferata.
teoancali

Mesajde CyleX4 » Vin Ian 25, 2013 10:48 am

Mobilierul pentru bucatarie trebuie sa fie, obligatoriu, functional!! Daca dimensiunile incaperii permit, te poti "juca" cu aparatura specifica si poti crea orice tip de ambient doresti ... ;)
CyleX4

Mesajde flo2000 » Mar Ian 29, 2013 8:28 am

eu am bucataria micuta ,mi-ar placea una mai mare,daca nu se poate din probleme finaciare ma multumesc si cu asta micuta , deocamdata nu este amenajata pe gustul meu ,insa cred ca o bucatarie si nu numai trebuie mobilata in primul rand in fuctie de spatiu , mie imi place cat mai mult spatiu si nu-mi plac lucrurile lasate sa se vada ,prefer totul ascuns ma refer la scurgator de vase , sau mai stiu eu ce lasate aiurea prin bucatarie.cred ca mobila se alege in primul rand dupa buget .eu prefer bucatariile moderne .arajaza in primul rand gandindu-te la u , sa te simti comfortabil .
flo2000

Mesajde mogosanusimona » Mar Ian 29, 2013 9:50 am

Mobila de bucatarie, ca de altfel orice fel de mobila dintr-o incapere, ar trebui aleasa in primul rand tinand cont de spatiul incaperii, de lucrurile pe care vrei sa le mai adaugi in respectiva camera si desigur de culoarea camerei.
mogosanusimona

Mesajde dianaadi » Mar Feb 19, 2013 11:52 pm

Exista foaste multe modele pe piata si frumoase si practice. In primul rand practic spun eu avand in vedere functionalitatea bucatariei, a volumului de vesela care trebuie "ascunsa". Eu prefer modele care sunt din mai multe module, pe care le mai poti invarti intre ele in functie de spatiu. Este foarte importanta optimizarea spatiului
dianaadi

Mesajde t.duminica » Mie Feb 20, 2013 8:50 am

functie de configurarea spatiului (bucatariei), a dotarii acesteia cu electrocasnice incorporabile sau nu, functii de banii disponibili putand fi prevazuta cu diverse accesorii de calitate care fac ca bucataria sa fie cat mai bine gandita si functionala
t.duminica

Mesajde doina3113 » Mar Feb 26, 2013 11:38 pm

Mobila de bucatarie trebuie sa fie practica in primul rand si sa fie suferitoare, pentru ca e un mediu solicitant datorita gatitului. Designerii au grija sa faca cate ceva frumos pentru fiecare dintre noi,. indiferent cat de mare sau mica e bucataria. Bani sa fie
doina3113

Mesajde il_luci » Dum Mar 10, 2013 2:46 pm

sa fie practica daca e sa conteze parerea barbatilor, in rest trebuie sa placa sotiei care petrece cel mai mult timp in bucatarie :)
il_luci

Mesajde bumby » Mar Mar 19, 2013 9:22 pm

Mobila trebuie sa fie intr-o aromonie cu decoratiunile, culoarea peretilor si de asemenea sa fie de buna calitate,calitatea conteaza in primul rand si dupa pretul
bumby

Mesajde Radu Monica » Mie Mar 20, 2013 7:55 am

Cred ca principalul criteriu ar fi spatiul bucatariei. Noi de exemplu vrem sa ne luam mobila noua si ca sa fie mai incapatoare va trebui sa facem mici modificari. Cele cu corpuri suspendate sunt foarte practice, iar pe blat poti pune diferite obiecte casnice: cuptorul cu microunde, filtrul de cafea, prajitorul de paine.
Radu Monica

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mobila