serena82 scrie:Sunt diverse stickere ce se pot aplica pe perete si ii dau o noua fata acestuia, asta daca vrem o schimbare necostisitoare.
mirelat scrie:Da, din cand in cand sunt binevenite unele schimbari in casa.
Insa nu este obligatoriu ca acestea sa fie costisitoare. Uneori este de ajuns sa modifici amplasarea mobilei sau sa inlocuiesti perdelele, draperiile sau covoarele, sa pui un tablou pe perete sau cateva perne decorative pe canapea, si o incapere poate arata total diferit.
Uite si o sugestie pentru scara, poti decora in alb si negru doar contratreapta.
Sa ai multa inspiratie si putere sa duci la capat amenajarile pe care ti le doresti in acest an!
mali_nutza scrie:si eu ador schimbarile, si daca nu am bani sa cumpar ceva nou, pur si simplu schimb obiectele si mobilierul dintr-o camera in alta sau de pe un perete pe altul!
nadalexandru scrie:Schimbarile se produc si in interiorul nostru. Si sunt benefice de cele mai multe ori. Si eu vreau sa imi renovez apartamentul la anul. Am inceput deja sa "muncesc" la asta..
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori