ceva nou

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

Re: ceva nou

Mesajde ecaterinac » Vin Noi 30, 2012 5:04 pm

daca ai bani schimbi daca nu nu mai schimbi nimic cativa ani
ecaterinac

Mesajde CyleX4 » Dum Mar 03, 2013 10:26 am

In Feng Shui livingul este asociat cu un element de foc. Livingul este o camera destinata relatiilor sociale si relaxarii unde pot fi dispuse obiecte de arta si colectii dragi. Este locul in care te uiti la televizor, asculti muzica sau discuti cu prietenii ori familia.
CyleX4

Mesajde dianaadi » Mar Mar 05, 2013 2:58 am

Puteti schimba culoarea la var, puteti avea perdele de schimb pentru diferite anotimpuri si de asemenea covoare....asta pentru cine isi permite
dianaadi

Mesajde Pipas Florina » Mar Mar 19, 2013 1:29 pm

serena82 scrie:Sunt diverse stickere ce se pot aplica pe perete si ii dau o noua fata acestuia, asta daca vrem o schimbare necostisitoare.

da sa stii ca ii schimba fata camerei :D si eu am ales stickere pt pereti in 2 camere deja, preferatul meu e cel care l-am pus in dormitor, ma relaxeaza
http://www.proges.ro/decostickere/decos ... 9002-3709/
Pipas Florina

Mesajde dianaadi » Lun Mar 25, 2013 2:05 am

sunt fan al culorii piersica si bej....fisticul mi se pare indraznet pentru bucatarie...bafta sa gasesti ce iti doresti
dianaadi

Mesajde suzana » Mie Apr 17, 2013 7:57 am

mirelat scrie:Da, din cand in cand sunt binevenite unele schimbari in casa.

Insa nu este obligatoriu ca acestea sa fie costisitoare. Uneori este de ajuns sa modifici amplasarea mobilei sau sa inlocuiesti perdelele, draperiile sau covoarele, sa pui un tablou pe perete sau cateva perne decorative pe canapea, si o incapere poate arata total diferit.

Uite si o sugestie pentru scara, poti decora in alb si negru doar contratreapta.

Sa ai multa inspiratie si putere sa duci la capat amenajarile pe care ti le doresti in acest an!

multumesc pentru idee!
suzana

Mesajde suzana » Mie Apr 17, 2013 8:00 am

mali_nutza scrie:si eu ador schimbarile, si daca nu am bani sa cumpar ceva nou, pur si simplu schimb obiectele si mobilierul dintr-o camera in alta sau de pe un perete pe altul!

fii increzatoare in tine si rand pe rand o sa reusesti sa ai tot ceea ce vrei :)
suzana

Mesajde Vladriana » Mar Iun 18, 2013 10:19 am

Wow.... imi plac schimbarile. Am crescut cu acest obicei inca de mica. Mama mea, care plecat la Doamne Doamne, iubea sa schimbe in weekend cate ceva prin casa. Cand ne intorceam din vacantele de vara, de la bunici, aveam senzatia ca a cumparat ceva nou in casa, asta era senzatia . Ceva Nou , cu toate ca erau aceleasi obiecte puse diferit.
Vladriana

Mesajde nadalexandru » Joi Iun 20, 2013 8:46 am

Schimbarile se produc si in interiorul nostru. Si sunt benefice de cele mai multe ori. Si eu vreau sa imi renovez apartamentul la anul. Am inceput deja sa "muncesc" la asta..
nadalexandru

Mesajde niculae2013 » Mar Iun 25, 2013 10:22 am

nadalexandru scrie:Schimbarile se produc si in interiorul nostru. Si sunt benefice de cele mai multe ori. Si eu vreau sa imi renovez apartamentul la anul. Am inceput deja sa "muncesc" la asta..

Si cam la ce te-ai gandit? :D
niculae2013

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mobila