Sa ne cunoastem!

Loc de discutii pentru membrii comunitatii CaseSiGradini.ro, pe orice tematica, chiar daca nu tine de domeniul constructiilor si amenajarilor.

Moderator: raziel

Sa ne cunoastem!

Mesajde Rozsa mona » Joi Feb 23, 2012 8:18 am

Buna dimineata, as vrea mult sa ma prezint cred ca aici gasesc oameni minunati. Eu sunt din Galati si abia astept sa va cunosc.
Sunt casatorita, am 3 copii minunati, locuiesc la casa si cred ca acest forum mi-ar prinde bine sa mai invat cate ceva.
Rozsa mona

Re: Sa ne cunoastem!

Mesajde georgiana-francesca » Joi Feb 23, 2012 9:15 am

Buna ziua, eu ma numesc Gina sunt din Bacau, am o fetita, dar momentan stam in Brussel, asta pentru a face bani sa reusim sa ne terminam casa care am inceput-o.
georgiana-francesca

Mesajde Valina33 » Lun Mar 19, 2012 12:47 pm

Buna. Eu sunt Alina si sunt din Bacau. Am un baietel de 3 luni si 10 zile, locuiesc intr-o garsoniera si acest site mi-a fost de maaaaare ajutor, plus ca am si castigat la unul dintre cuncursuri
Valina33

Mesajde EKP » Sâm Mar 24, 2012 5:40 pm

Buna!
Eu sunt Elena si sunt din Vaslui.
Am gasit site-ul din intamplare cand cautam pe Google niste idei legate de cateva schimbari minore prin casa si in urmatoarea secunda m-am inregistrat pe site. :lol: A fost ca o "dragoste la prima vedere". :lol: :lol: :lol:
EKP

Mesajde liana10 » Joi Apr 05, 2012 4:17 pm

Buna! Cautam si eu un pat pt. fiul meu, Tudor, de 3 ani si 8 luni, acum ca am renuntat la patut si cautarile m-au adus pe acest site. Minunat!
Liana
liana10

Înapoi la Cafeneaua CaseSiGradini.ro