HODECO - Home Design & Consultancy

Prestezi servicii in constructii, amenajari interioare, amenajari exterioare, instalatii, gradinarit? Esti liber sa te prezinti aici.

HODECO - Home Design & Consultancy

Mesajde hodeco.ro » Vin Ian 09, 2015 7:59 pm

HODECO este primul serviciu care oferă acces, printr-un singur punct de contact, la magazine şi producători de mobilier, decoraţiuni interioare, designeri şi arhitecţi români.

Ne ocupăm de toate aspectele neplăcute ale unei renovări, mobilări sau amenajări, prin căutarea celor mai bune oferte pentru bugetul tău şi stabilirea contactului cu producătorul, distribuitorul sau designerul ales de tine pentru proiectul tău, dar şi cu multe alte aspecte.

VREI SĂ TE AJUTĂM? E SIMPLU:

Alege unul dintre Serviciile noastre:

CERCETARE DE PIAŢĂ - căutăm, îţi prezentăm şi ulterior achiziţionăm pentru tine piesele de mobilier pe care tu ţi le doreşti. Cauţi o piesă de mobilier ori un accesoriu decorativ sau vrei să-ţi amenajezi o cameră întreagă? Spune-ne ce cauţi, bugetul pentru visul tău, iar noi îţi pregătim descrieri detaliate ale tuturor produselor care se potrivesc gusturilor tale, ulterior achiziţionând şi produsele pentru tine.
PROIECTARE/REALIZARE MOBILĂ - nu iti place niciunul dintre produsele existente pe piaţă? Cu ajutorul colaboratorilor noştri specialişti în domeniu, proiectăm mobila pe care o visezi. După ce convenim asupra unui rezultat final, transformăm proiectul în realitate contactând specialişti în execuţie.
ÎMBUNĂTĂŢIREA GENERALĂ A ASPECTULUI UNUI SPAŢIU SAU A UNEI INCINTE - prin decorare sau amenajare inteligenta, cu ajutorul unor specialişti în domeniu, casa ta va arăta altfel cu un minimum de intervenţii.
PERSONAL SHOPPING ASSISTANT - unul dintre reprezentanţii sau colaboratorii Hodeco te poate însoţi la cumpărături, sfătuindu-te la faţa locului pentru cele mai bune alegeri în funcţie de preferinţele tale.

Ne-am lovit de aceleaşi probleme ca şi tine atunci când am dorit să amenajăm sau să renovăm - înainte de orice, am fost în poziţia ta. Aşa că Hodeco este creat special pentru tine, oricare ar fi dorinţele tale.

Te aşteptăm pe site-ul nostru:
http://www.hodeco.ro

Te asteptam pe facebook-ul nostru:
http://www.facebook.com/hodeco.ro

E-mail: contact@hodeco.ro
hodeco.ro
 
Mesaje: 1
Membru din: Vin Ian 09, 2015 7:27 pm

Înapoi la Oferte de servicii

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator