Avantajele tiglei metalice cu piatra naturala fata de tabla

Acoperisuri, invelitori, tigla metalica, tigla ceramica, tigla beton, tot ce trebuie sa stii pentru a avea invelitoarea potrivita pentru casa ta!

Avantajele tiglei metalice cu piatra naturala fata de tabla

Mesajde hera » Mar Iun 16, 2015 10:12 pm

Pe piata au apărut materiale noi pentru învelitori, printre care şi ţigla metalică făcută din tablă zincată şi vopsită în prima faza, şi urmând dorinţa de a obţine învelitori cu calităţi tehnice superioare au apărut ţigla metalică acoperită cu rocă vulcanică sau rocă naturală.
Pornind de la tablă zincată şi ajungând la ţiglă metalică cu acoperire de piatră naturala s-a ajuns la caracteristici superioare ale învelitorilor cu multe avantaje pentru proprietar, cum ar fi:
- La tabla zincată care ulterior a devenit profilată şi vopsită constatăm următoarele probleme tehnice apărute în exploatare, şi anume: nu are rezistenţă termică, nu are propietăţi fonoabsorbante precum ţigla ceramică tradiţională, fixarea cu şuruburi autoforante cu garnituri aplicate perpendicular pe învelitoare implică o rezistenţă mică la vânturi puternice, intervenţii periodice pe învelitoare pentru strângerea suruburilor la 3-4 ani şi înlocuirea garniturilor de cauciuc de la şuruburi care suferă crăpături în timp datorită efectului UV, probleme de coroziune şi de pierderea culorii datorită efectului UV, garanţie mică a produsului.
- La ţigla metalică cu piatră naturală toate aceste deficienţe observate în exploatare sunt rezolvate datorită caracteristicilor tehnice superioare a acestui tip de ţiglă, faţă de alte produse similare de pe piaţă noastră.
Ţigla metalică cu acoperire de piatră naturală de la DECRA ICOPAL vine cu caracteristici tehnice noi care înobilează acest tip de ţiglă şi anume:
- Dimensiunile ţiglei metalice cu acoperire de piatră naturală Decra ICOPAL sunt astfel calculate pentru a avea pierderi minime.
- Inima din oţel a ţiglei este acum protejată la coroziune prin zincare la cald cu o grosime pe ambele fete de 275 g Zn / mp.
- Nu necesită parazăpezi.
- Etanseitate perfecta.
- Rezistenţă exceptionala la vânturi puternice (până la 240 km/h – uragan) datorită sistemului de fixare.
- Accesoriile pentru ţiglă metalică cu piatră naturală Decra ICOPAL sunt toate executate din tablă de 0,5 mm protejate prin zincare la cald cu un strat de Zn de 275 g / mp – UNIC in Romania.
- Asigura un confort fonic similar cu cel de la tigla ceramica traditionala
- Garanţie 30 ani nelimitativ.
- Prin diversitatea de forme constructive ale ţiglei metalice cu piatră naturală putem înlocui cu succes 3 – 4 tipuri de învelitori tradiţionale (şindrilă , olane cu aspect mediteranean, ţiglă ceramică sau din beton, ardezie, etc) cu câteva caracteristici tehnice superioare acestora.
- Durata de viaţă circa 2 generaţii ( aprox 120 ani).
hera
 
Mesaje: 108
Membru din: Mie Ian 25, 2012 9:45 pm

Înapoi la Sisteme de acoperisuri

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron