Vila

Ai de vanzare un produs pentru casa sau gradina? Esti liber sa-l prezinti aici.

Vila

Mesajde Andronie Ecaterina » Sâm Aug 31, 2013 6:38 pm

PROPRIETAR vila 250 mp cu teren 850 mp constructie 2009,nu a fost locuita pana in prezent situata langa loc Ghimpati com. Milcovatu, 40 km de bucuresti,asfalt pana la poarta,pomi ,parterul locuibil mobilata partial,alimentare apa cu hidrofor,canalizare cu hazna (este facuta nu s au facut legaturile fiind nelocuita)curent,termopan ,gresie si faianta,parchet ,etajul nu este impartit dispune de suprafata de 125 mp care se pot impartii cu rigips dupa necesitati.Exista autobuz si microbuz ce face legatura cu buc. alexandria,giurgiu etc.permament.zona este inconjurata de paduri ,balti de pescuit,zona foarte linistita,vecini foarte ok,incalzire curent sau sobe.Actele sunt in regula autorizatie,vanzare cumparare teren,receptia finala.Doresc la schimb locuinta in Bucuresti. [email protected]
Andronie Ecaterina

Re: Vila

Mesajde niculae2013 » Mie Sep 04, 2013 8:59 am

Cred ca te-ar ajuta sa vinzi/schimbi mai repede daca ai adauga si niste poze. Ai o oferta extem de tentanta. Eu am vandut repede un apartament dupa ce i-am facut cateva poze si am pus anuntul detaliat pe gimo.ro. Este gratuit si are multi vizitatori, cum spuneam, la mine a mers. Tu ai anuntul, mai trebuie vreo cateva poze. Eu nu m-am stresat sa iasa super poze, i-am facut cateva poze cu mobilul cat sa isi faca lumea o impresie si sa vada ca sunt reale facilitatile pe care le-am mentionat. Bafta!
niculae2013

Înapoi la Oferte de produse