Case in rate, fara avans, garantii, adeverinte - o solutie!

Ai de vanzare un produs pentru casa sau gradina? Esti liber sa-l prezinti aici.

Mesajde axconsrl » Lun Oct 15, 2012 7:06 am

ESTE CRIZA! ( incontestabil, nu incercam sa dovedim aceasta, este ceva real)

NIMENI NU NE AJUTA GRATIS ( povestile cu "case in rate pe 25 ani doar cu buletinul" sunt doar alte tepe, deci, mare atentie!! )

BANCILE NE "JUPOAIE" ( si aceasta daca, cu greu, obtinem credit…) PLATIND DE DOUA-TREI ORI VALOAREA IMPRUMUTATA!

DILEMA:
Atunci, ce putem face DACA NE DORIM TOTUSI O CASA si : nu avem avans, nu avem garantii colaterale, nu avem veniturile impuse de cerintele bancare, nu putem/ nu dorim sa platim dobanzi imense la banca…????

SOLUTIE POSIBILA: SA NE AJUTAM RECIPROC!!

Vizionati : http://case-in-rate.weebly.com
axconsrl

Mesajde muha_huma » Lun Oct 15, 2012 7:25 am

Nu neg ca este greu sa faci rost de finantare pentru o casa, si nici ca intentiile tale sunt bune, dar ma tem ca in practica sistemul propus de tine se va transforma intr-un joc piramidal.

Spui ca la 15 de membri se realizeaza 1 locuinta pe an. Vreau sa-i vad pe acei 15 oameni care ar accepta asa ceva, riscul de a cotiza 15 ani pentru a obtine apoi locuinta. In 15 ani se pot intampla o groaza de lucruri.

Chiar daca dobanzile sunt mari la banci, macar stii ca-ti iei casa imediat si te bucuri de ea, chiar daca apoi platesti 20-30 de ani rate. Eu cel putin prefer sa platesc rate la banca si sa stau in casa decat sa strang bani toata viata ca sa-mi pot cumpara casa la batranete.
muha_huma

Înapoi la Oferte de produse