Cofraje din Polistiren

Ai de vanzare un produs pentru casa sau gradina? Esti liber sa-l prezinti aici.

Cofraje din Polistiren

Mesajde CofrajePolistiren » Mar Mai 31, 2011 8:31 pm

Producator de Cofraje din Polistiren expandat Styropor si Neopor! Cu noi construirea casei este la indemana tuturor, fiind mai ieftina si simplu de construit! Construind cu ajutorul Cofrajelor din Polistiren Neopor, contribuiti la pastrarea calitatii aerului pe care il respiram si a mediului inconjurator (alternativa cofrajelor amvic). Pentru o Romanie cat mai Verde!
http://www.Cofraje-Polistiren.ro
CofrajePolistiren

Re: Cofraje din Polistiren

Mesajde vealsam » Vin Iun 03, 2011 2:27 pm

O fi sistem ecologic sau nu, dar aveti preturi astronomice. Iau ca exemplu un perete de 3,20 mp.
A. Cofrajul d-voastra 3,20 mp(suprafata peretelui)/0,25 mp(suprafata cofrajului d-voastra)= 12,8 buc~ 13 buc. x 7 euro/buc. => 91 euro x 4.1 Ron = 373 Ron.
B. Cofraj tego 3,20 mp/ 3,20 mp (foaie tego 2,20 x 1,25 m)=1 x 2 fete= 2 foi tego x 150 Ron/ buc.= 300 Ron.
Cofrajul tego este refolosibil de 4-5 ori daca este uns inainte cu decoflor, pe cand sistemul d-voastra nu. Si ar mai fi alte probleme, de unde imi dau seama daca folosesc sistemul d-voastra daca am segregari? Si ce se intampla cu landa daca atata polistiren la exterior cat si la interior? eu stiu ca multi ce si-au facut termoizolatie la exterior, cat si la interior s-au trezit cu mecegai! si asta stiintific vorbind e ca punctul de roua se formeaza la interior.
vealsam

Înapoi la Oferte de produse