Care sunt culorile anului in materie de design interior?

Idei si proiecte de design interior

Care sunt culorile anului in materie de design interior?

Mesajde any1967 » Mie Ian 04, 2012 11:44 am

Ma intrebam care sunt culorile in trend folosite cu succes anul 2012 in materie de design interior! Stie cineva? multumiri anticipate!
any1967

Re: Care sunt culorile anului in materie de design interior?

Mesajde marcelb » Mie Ian 04, 2012 1:25 pm

Un articol despre trendurile anului 2012 in designul de interior, inclusiv in ceea ce priveste culorile:
https://www.casesigradini.ro/revista/a4/ ... l-interior
marcelb

Mesajde constructii24 » Lun Ian 09, 2012 2:40 pm

Tendinte in designul interior.

Culoarea violet este din nou deplin in voga si are o foarte mare intrare in moda, design si amenajarea locuintei. Foarte confortabila si puternica – este culoarea viitorului in designul interior, oferind spatiului o energie de baza placut pozitiva. Culoarea violet este de asemenea o culoare frumoasa si foarte populara din cauza versatilitatii ei si a variatiilor de nuante a acesteia.
Culoarea mov sau violet este foarte iubita de catre femei, care o folosesc des in amenajarea locuintei, decoratiuni, imbracaminte, accesorii, etc. In functie de nuanta culorii, ea poate avea un efect linistitor sau activant. In plus culoarea violet poate avea un efect analgezic!
In amenajarea locuintei, culoarea violet ofera camerei o nota feminina si arata foarte elegant. De recomandat este ca nu toata camera sa fie acoperita cu acesta culoare, ci numai un perete si de a folosi acesta culoare in alte accesorii cum ar fi perne, perdele, lumanari parfumate, vaze, sau alte decoratiuni. Chiar si piesele de mobilier, cum ar fi canapelele sau fotoliile sunt foarte populare in aceasta culoare la moda.
Culoarea violet este cunoscuta ca o culoare spirituala si simbolizeaza extravaganta, magie, mandrie si lux. Ca a saptea culoare a curcubeului, culoarea violet este cea mai rara culoare din natura. Putine flori detin aceasta culoare magica, misterioasa, dar totodata sensibila si frumoasa.
Lasati-va inspirati de aceasta culoare misterioasa si folositi-o fara retinere in designul interior! Rezultatele va vor uimi!
constructii24

Mesajde Valina33 » Lun Apr 23, 2012 12:19 pm

Anul asta vor fi trendy culori vii, combinatii puternice cum ar fi nuante puternice cu nuante care le echilibreaza.
Bej mat, violet, albastru, galben, verde, maro, gri...
Fa cele mai ''nebune'' combinatii din aceste culori si vei vedea ce iese.
Valina33

Mesajde kindervoice » Vin Mai 04, 2012 7:47 am

dincolo de trenduri sezoniere energia culorii mov/lila/violet si toate derivatele are o contributie fantastica la starea de spirit a persoanelor care o folosesc! oricum e perfecta pentru camera de zi! ....in viata mea se regaseste aproape obsedant.....in interior sau in dulapul cu haine ...ba mai mult ma trezesc ducandu-ma glont catre haine si/sau accesorii de aceasta culoare! ;)
kindervoice

Mesajde little_mariana » Vin Mai 04, 2012 10:30 pm

Nu prea cred ca ar fi important ce e la moda cand vine vorba de amenajarea unei camere... Bine, intr-o anumita masura conteaza, mai ales la capitolul decoratiuni ca nu poti tine de bibeloul albastru in forma de peste de pe vremea Ceausestilor pentru totdeauna... Dar cand vine vorba de mobila sau culoarea peretilor unei camere gusturile persoanei care locuieste acolo trebuie sa vina in prim-plan. Eu, spre exemplu, mi-am vopsit peretii dormitorului in culoarea rosie in urma cu vreo 5 ani cand nu era deloc la moda asa ceva (si cred ca nici acum nu prea e) dar imi plac la nebunie si acum, e o culoare care ma stimuleaza la actiune!
little_mariana

Mesajde catiushor » Mie Noi 07, 2012 8:27 am

In functie de personalitate se poate opta de la culori tari pana la pastelate.
A prins si in Romania stilul Shabby Chic care ofera o atmosfera calda si placuta. Culorile se folosesc in mod creativ. Se opteaza pentru mult alb (chiar si pardoseala), gri, roz, verde deschis, albastru, violet si turcoaz.
Peretii albi sau crem. Accesorii aurii sau argintii, insa nu in exces.
Multa imaginatie si bun gust!!!
catiushor

Mesajde muschu » Sâm Noi 24, 2012 9:34 pm

Daca vreti sa va testati tipul de personalitate pentru alegerea designului interior intrati pe:
http://www.mobilasidecoratiuni.ro/test-stil
muschu

Mesajde Coryl » Mar Noi 27, 2012 1:56 pm

muschu scrie:Daca vreti sa va testati tipul de personalitate pentru alegerea designului interior intrati pe:
http://www.mobilasidecoratiuni.ro/test-stil

Mersi de link :)
Coryl

Înapoi la Design interior