Reparatii frigidere Bucuresti

Sfaturi privind achizitia si exploatarea aparaturilor electronice si electrocasnice.

Moderator: raziel

Reparatii frigidere Bucuresti

Mesajde valifrig » Sâm Feb 16, 2019 1:29 pm

Frigiderul dumneavoastra va face probleme si nu mai functioneaza bine? Acum este momentul sa ne chemati. Reparatii frigidere ofera o gama larga de servicii de verificare si punere in functiune a frigiderului dumneavoastra si a combinei frigirifice. Reparam frigidere si diagnosticam orice frigider, combina frigirifica sau aer conditionat din Bucuresti, sector 1, sector 2, sector3, sector 4, sector 5, sector 6 si zonele limitrofe Bucurestiului, respectiv judetul Ilfov. Costul deplasarii este de doar 30 de lei.

Efectuam service, reparatii frigidere in regim de urgenta in toate zonele din Bucuresti. REPARATII FRIGIDERE BUCURESTI | Reparatii frigidere Bucuresti ieftin.
Echipele noastre sunt instruițe pe deplin în "reparații frigidere"și întreținerea tuturor echipamentelor de răcire / refrigerare.
Puteți fi siguri că orice probleme care apare poate fi rezolvată profesional de către noi, puteți profita de asemenea de contractele de întreținere , în care vom verifica regulat echipamentul să functioneze in parametrii normali.
Un frigider este unul dintre puținele aparatele din casa ta, care funcționează continuu, zi sau noapte, păstrand reci alimentele.
Avem pe site http://www.reparatiifrigideree.ro o lista de preturi si serviciile pe care le prestam. Intrati pe site si contactati-ne daca aveti o problema cu aparatul de racit.
valifrig
 
Mesaje: 1
Membru din: Lun Feb 11, 2019 11:41 am

Re: Reparatii frigidere Bucuresti

Mesajde Chetuieste » Sâm Oct 26, 2019 3:38 pm

Aveti si-n tara sau numai in Bucuresti?
Chetuieste
 
Mesaje: 2
Membru din: Mar Iun 18, 2019 6:52 pm


Înapoi la Electronice, electrocasnice

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator