DA-I CULOARE DORMITORULUI TAU!

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

DA-I CULOARE DORMITORULUI TAU!

Mesajde hera » Lun Feb 06, 2012 8:31 pm

Dormitorul este un loc intim destinat relaxarii, confortului si, nu in ultimul rand, somnului. Dar asta nu inseamna ca nu poate avea culori vii si o atmosfera care sa ne faca sa ne simtim energizati si gata pentru o zi noua.
Alb
Albul denota puritate si ofera patului tau un aer primitor. Peretii albi vor oferi luminozitate incaperii si vor crea impresia unei camere mai spatioase. Pentru un dormitor luminos combina mai multe nuante de alb.
Negru
Contrastul puternic pe care il creeaza albul si negru imbina stilul contemporan cu cel clasic intr-un mod deosebit. O paleta monocromatica merge asortata cu mici accente de culoare (verde, rosu) pe diferitele elemente ale camerei (perne, taburete, rame).
Galben
Galbenul in cantitati mari este o culoare foarte intensa si obositoare. Elementele galbene, precum cuverturile sau pernele, contrasteaza cu restul camerei si dau dormitorului un aer aparte.
Culori neutre
Nu este nimic normal sau monoton cand vine vorba de culorile neutre. Acestea pot da eleganta, suplete (materiale delicate sau mobila de tip clasic) sau la polul opus, pot oferi rigiditate si duritate (cu accesorii rustice si obiecte decorative naturale).
Rosu
Asortata cu un material potrivit, pana si cea mai stridenta nuanta poate sa ofere o atmosfera placuta. Alaturi de mobila alba si nuante aerisite de bleu, rosul va prinde viata si va oferi un aspect cald dormitorului tau.
Roz
O culoare exotica si electrizanta poate fi asortata cu elemente din acelasi cadru: modele tribale (pentru perne sau asternuturi), forme pline sau curbate (fotolii, dulap) si lemn (bambus, trandafir).
Turcoaz
Aceasta nuanta trebuie "sparta" cu un alb polar sau un pattern uniform. Este o culoare foarte intensa si alaturi de nuante deschise si neutre va capata un efect dual, domolind atmosfera. Insa turcoazul necesita o mare atentie. Alaturarea de elemente in culorii vii (galben, rosu, roz) este esentiala, pentru a atenua senzatia de rece.
hera

Re: DA-I CULOARE DORMITORULUI TAU!

Mesajde ananaghi » Joi Feb 23, 2012 1:47 pm

in niciun caz culori puternice! In dormitor te odihnesti! Eu merg pe culorile pale
ananaghi

Mesajde eleyana » Joi Feb 23, 2012 3:58 pm

Albul este cel mai potrivit, in opinia mea, piesele de decor si micile detalii sunt cele care dau particularitate dormitorului.

Imagine
eleyana

Mesajde asmin » Lun Mar 05, 2012 1:31 pm

Culori pale, nu obositoare pentru dormitor, doar e camera unde te odihnesti.
asmin

Mesajde filipancayony » Lun Mar 05, 2012 9:05 pm

tare mult mi-ar placea un dormitor lila cu gri ...
filipancayony

Mesajde inncristina » Sâm Iun 02, 2012 10:51 am

DORMITORUL TREBUIE SA FIE IN CULORI CALDE, LINISTITOARE, UNDE SA TE POTI RELAXA SI ODIHNI.
inncristina

Mesajde fashionhm » Lun Iun 04, 2012 8:53 am

Am vazut de curand un dormitor rosu + negru ( 1 perete rosu + 3 negri,mobilier negru+ perdele veioze rosii,era f dragut....
fashionhm

Mesajde scumpetea » Lun Iun 04, 2012 10:57 am

Noi am ales acum albul in dormitor deoarece mi se pare relaxant, odihnitor. Incerc sa dau culoare dormitorului cu ajutorul accesoriilor!
scumpetea

Mesajde mihaelavrc » Vin Iun 08, 2012 10:49 am

Dormitorul meu este un galben pal, am pus cateva stickere pe pereti, dar sa stiti ca cel mai mare efect il au perdelele si draperiile
mihaelavrc

Mesajde Bechir Monica » Dum Iun 10, 2012 4:13 pm

Dormitorul meu este o combinatie de maro cu un crem pal, dar foarte mare importanta o are culoarea peretilor si cea a draperiilor, ele dau luminozitate incaperii.
Bechir Monica

Următorul

Înapoi la Mobila