mobila de copii dolphins tale

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

mobila de copii dolphins tale

Mesajde vartosu toma florentina » Mie Iul 03, 2013 10:25 pm

este un mobilier judicios structurat, pentru un mic marinar si viitor capitan de nava.
favorizeaza dezvoltarea creativitatii copilului printr-un spatiu de joaca armonios decorat, imbietor si stimulativ pentru jocl de rol,creeand emulatie si spiritul ludic sa "navigheze" pe marea viselor cu corabia sperantei.
felicitari designerilor!
vartosu toma florentina

Re: mobila de copii dolphins tale

Mesajde niculae2013 » Vin Iul 05, 2013 1:53 pm

A trebuit sa dau un search pe google ca sa ma prind despre ce vorbesti. Pun o poza mai jos, pentru curiosii sau nestiutorii, ca mine :)
Imagine
Sunt de acord, mobila arata bine si e moderna. Se potriveste cu lenjeriile de pat pentru copii de la Expert Saltele.
Cand o sa am copil, o sa iau in considerare mobila asta si lenjeriile in cauza, deocamdata de la magazinul ala am luat doar lenjerii pentru mine, mi-am placut ca erau de calitate, fara materiale dubioase in ele. Mobila nu mi se pare scumpa, mai trebuie sa analizez daca MDF-ul este mai bun ca PAL-ul sau e aceeasi marie cu alta palarie. Stie cineva?
niculae2013

Înapoi la Mobila