Mobila: cumparata sau pe comanda?

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

Re: Mobila:cumparata sau pe comanda?

Mesajde Claudia-Daniela » Vin Sep 13, 2013 4:40 pm

Prefer mobila pe comanda, deoarece pot alege dimensiunile, culorile, designul si tipul de lemn folosit, exact asa cum imi doresc.
Claudia-Daniela

Mesajde sarutza_kiss4u » Vin Sep 13, 2013 11:01 pm

În ceea ce mă privește, consider că este mult mai convenabilă alternativa mobilei făcute la comandă. Un prim argument se află în faptul că, de obicei, atunci când dorim să ne mobilăm diferite colțuri ale casei ori ale grădinii, suntem extrem de atenți la detalii. Detaliile provin dintr-o estetică personală, dintr-o perspectivă individuală inalienabilă. Pe acest considerent, elementele de mobilier la comandă pot aduce cu o mai mare ușurință starea de satisfacție a fiecăruia dintre noi în calitate de consumatori de bunuri și servicii. În concluzie, personal, prefer mobilierul la comandă ca o dovadă a reflectării sinelui în ambient.
sarutza_kiss4u

Mesajde myky22 » Lun Sep 16, 2013 10:33 am

eu am si pe comanda si asa ce am gasit mi-a placut am luat..dar cea pe comanda este mai scumpa
myky22

Mesajde dana_xyxy03 » Mar Sep 17, 2013 2:40 pm

As prefera mobila pe comanda deoarece poti sa-ti alegi dimensiunea, modelul, culoarea pe care o vrei si poti sa consulti brosurile companiei sau daca are site e si mai bine.
dana_xyxy03

Mesajde marcel1966 » Vin Dec 06, 2013 9:20 pm

Cel mai bine e sa o faci pe comanda. Altfel s-ar putea sa ai surprize neplacute ( sa fie prea mare, prea mica...).
marcel1966

Mesajde mihaelamicu2001 » Mie Dec 11, 2013 3:13 pm

mobila gata facuta are avantajul faptului ca o vezi asa cum este ...fara surprize
mihaelamicu2001

Mesajde andreeac85 » Mie Dec 11, 2013 11:43 pm

eu sunt adepta mobilierului gata facut...il vezi asa cum este..daca iti place il iei daca nu mai cauti :)
andreeac85

Mesajde adrianas18 » Mar Dec 17, 2013 12:58 pm

Eu am mers pe varianta de mobila la comanda si am fost foarte multumita de rezultat. Cei cu care am lucrat au fost foarte rapizi, eficienti si convenabili la pret. Singura mica problema a fost cu persoana care ne-a facut schita mobilei pentru ca, desi i-am dat dimensiunile fixe ale camerei nu a luat o marja de 5-10 cm cand a desenat mobile si a facut-o fix cat era camera de a trebuit sa o impinge cu forta pe pozitie... am avut noroc ca fabricantul a respectat dimensiunile, pentru ca daca o face cu 1 cm mai mare nu mai intra! :D
adrianas18

Mesajde dorutu24 » Mie Dec 18, 2013 3:17 pm

sunt de parere ca cea pe comanda este mult mai utila...sunt anumite firme care iti vin acasa si iti masoara corpul pentru a ti incape perfect in spatiu fara nici un cost,iar ca pret ...cele pe comanda sunt la fel ca lelelalte.
dorutu24

Mesajde TudoricaValentina » Sâm Dec 21, 2013 8:56 am

Eu locuind intr-o casa dintr-o comuna, deci la tara, am 2 camere foarte mici. Abia imi intra un pat si un sifonier.asa ca mi-am facut la comanda o biblioteca , intr-o camera, la comanda. Da recomand si pentru spatii mici si mari mobila la comanda.
TudoricaValentina

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mobila