Pe ce criterii ar trebui aleasa mobila de bucatarie?

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

Re: Pe ce criterii ar trebui aleasa mobila de bucatarie?

Mesajde filipancayony » Mie Feb 15, 2012 11:59 am

eu una mi-as dori o noua mobila, mai simpla, mai deschisa la culoare, o mobila care sa imi fie muza in arta mea de a gati
filipancayony

Mesajde marinateo28 » Lun Feb 20, 2012 1:59 pm

Mobila de bucatarie trebuie sa ne asigure confort, sa fie achizitionata la comanda pentru a utiliza cat mai mult spatiu, sa fie dintr-un material rezistent la umezeala si sa devina locul in care familia se aduna.
marinateo28

Mesajde petrutaa » Mie Feb 22, 2012 2:25 pm

eu mi-am ales mobila de bucatarie in functie de spatiul de care am dispus,mi-am asortat-o cu restul casei si rezultatul a fost unul extraordinar
petrutaa

Mesajde asmin » Mie Feb 22, 2012 2:58 pm

Mobila de bucatarie am facut-o la comanda in functie de spatiul pe care il aveam. Am facut-o in doua culori astfel incat sa se asorteze cu toata casa
asmin

Mesajde serena82 » Mie Feb 22, 2012 8:15 pm

Cred ca trebuie tinut cont atat de spatiul din bucatarie, cat si de complexitatea mobilei.
serena82

Mesajde ananaghi » Joi Feb 23, 2012 1:39 pm

Cred ca din toata casa cel mai mult tin la cum imi voi amenaja bucataria! Clar multe corpuri, totul sa fie ascuns, nu vreau sa mai vad cratitele peste tot!
ananaghi

Mesajde teoancali » Mie Feb 29, 2012 2:45 pm

Practicul trebuie sa primeze intr-o bucatarie. Gandeste-te ce-ti place in materie de design si culoare si apoi transforma totul in ceva practic. Ceva care se curata si se intretine usor. In viziunea mea o mobila practica are blatul dintr-o bucata cu plita si chiuveta montate pe blat; este prevazuta cu o bordura care nu lasa firmiturile sa cada in spatele mobilei, are in partea de jos o placa detasabila prevazuta cu un cauciuc (tot asa pentru a nu intra mizeria dedesubt), sertare mari in care sa incapa oalele si o masina de spalat vase.
teoancali

Mesajde Elamihaela » Vin Mar 02, 2012 12:45 pm

Bucataria este un spatiu mai mic, eu locuind la bloc si dispunand de trei camere+bucatarie. Mobila trebuie aleasa in functie de spatiu pt. a nu avea o bucatarie incarcata: dulapuri suspendate, dulap cu blat si o masuta.
Elamihaela

Mesajde rizica » Vin Mar 02, 2012 1:55 pm

Este foarte important spatiul
rizica

Mesajde asmin » Sâm Mar 03, 2012 2:54 pm

In functie de spatiul de care dispui in bucatarie poti sa iti alegi si mobila.
Poate fi facuta la comanda sau cumparata din magazin, daca gasesti dimensiunile potrivite spatiului din bucatarie.
asmin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mobila