de vio_22 » Joi Sep 22, 2011 12:55 pm
Buna,
Sa va spun ce am patit eu cu o firma de mobila pe care am considerat-o serioasa, dar de fapt am luat o mare teapa, firma se numeste SYGMOB SRL, mi-am comandat mobila la ei formata din pat de mijloc, sifonier si o noptiera, mi s-a propus un pret care dupa spusele lor era pretul final, au venit acasa au luat masuratorile, si am stabilit culorile si cum sa arate exact mobila, cand sa semnez contractul am fost surprinsa sa aflu de la o domnisoara care venise din partea lor, ca nu o sa-mi dea factura, deoarece conform spuseslor lor daca imi dau factura imi mai adauga 24%, pretul negociat a fost de 2950 ron iar cu cine am vorbit mi-a zis ca e pretul final, am continuat deoarece nu mai vroiam sa caut alta fima de mobila, am dat avansul, si cand am primit mobila am avut un mare soc MOBILA NU ERA CEA COMANDATA DE MINE, MODELUL PATULUI ERA DIFERIT IL COMANDASEM CU PICIOARE SI MI-AU ADUS UN PAT FARA PICIOARE, PLUS CA AU INVERSAT CULORILE SI NU AU VRUT SA-MI SCHIMBE PATUL SI NICI NU MAI RECUNOSTEAU CE CULORI AM VRUT, NICI LA ORA ACTUALA NU AM CONTRACTUL DE GARANTIE DESI AU ZIS CA MI-L LASA A DOUA ZI LA SCARA, IN CONCLUZIE FERITI-VA DE ACEASTA FIRMA, SUNT FOARTE NESERIOSI, ACUM II SUN SI NU-MI RASPUND LA TELEFON