Mobila: cumparata sau pe comanda?

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

Re: Mobila:cumparata sau pe comanda?

Mesajde lorec » Lun Aug 29, 2011 11:39 pm

In primul rand eu pt casa mi-am comandat toata mobila pe comanda datorita marimii (mari la bucatrie)--(mici in camere). Nu cred ca gaseam ceva in magazine facut de-a gata... La comanda mi-am facut exact la inaltimea pe care o vroiam, culoare pe care o vroiam si dimensiunea dorita. Si in al doilea rand am putut negocia si pretul. Pe cand in magazine nu ai aceasta posibilitate.
lorec

Mesajde muna » Dum Sep 18, 2011 11:39 pm

Daca va permiteti financiar, mobila la comanda este cea mai buna, daca nu, acum , din fericire , exista mobila pe module de diverse tipuri si marimi , facuta sa raspunda unor cerinte variate,
muna

Mesajde melnicali » Lun Sep 19, 2011 11:14 am

cred ca mai bine comandata
melnicali

Mesajde rattheo » Mar Sep 20, 2011 1:45 pm

mereu am mers pe ideea ca mobila e bine sa o faci de comanda!
rattheo

Mesajde suciulaura83 » Mar Sep 20, 2011 6:39 pm

Am lucrat 6 ani la o fabrica de mobilier si va spun din experienta ca intotdeauna mobila la comanda este muuuuult mai scumpa decat mobila gata facuta din magazin. Ideal ar fi sa gasesti in magazin ceva care sa ti potriveasca in casa, ca dimensiuni si culoare. Piata e plina de mobilier, daca ai rabdare si cauti gasesti mobilierul care sa ti se potriveasca.
suciulaura83

Mesajde vio_22 » Joi Sep 22, 2011 12:55 pm

Buna,
Sa va spun ce am patit eu cu o firma de mobila pe care am considerat-o serioasa, dar de fapt am luat o mare teapa, firma se numeste SYGMOB SRL, mi-am comandat mobila la ei formata din pat de mijloc, sifonier si o noptiera, mi s-a propus un pret care dupa spusele lor era pretul final, au venit acasa au luat masuratorile, si am stabilit culorile si cum sa arate exact mobila, cand sa semnez contractul am fost surprinsa sa aflu de la o domnisoara care venise din partea lor, ca nu o sa-mi dea factura, deoarece conform spuseslor lor daca imi dau factura imi mai adauga 24%, pretul negociat a fost de 2950 ron iar cu cine am vorbit mi-a zis ca e pretul final, am continuat deoarece nu mai vroiam sa caut alta fima de mobila, am dat avansul, si cand am primit mobila am avut un mare soc MOBILA NU ERA CEA COMANDATA DE MINE, MODELUL PATULUI ERA DIFERIT IL COMANDASEM CU PICIOARE SI MI-AU ADUS UN PAT FARA PICIOARE, PLUS CA AU INVERSAT CULORILE SI NU AU VRUT SA-MI SCHIMBE PATUL SI NICI NU MAI RECUNOSTEAU CE CULORI AM VRUT, NICI LA ORA ACTUALA NU AM CONTRACTUL DE GARANTIE DESI AU ZIS CA MI-L LASA A DOUA ZI LA SCARA, IN CONCLUZIE FERITI-VA DE ACEASTA FIRMA, SUNT FOARTE NESERIOSI, ACUM II SUN SI NU-MI RASPUND LA TELEFON
vio_22

Mesajde mirceadorin11 » Joi Sep 22, 2011 3:16 pm

am facut si la comanda , am cumparat si de gata . depinde la ce bani te intinzi sau cu cine lucri.
mirceadorin11

Mesajde dorinbistrita » Joi Sep 22, 2011 8:48 pm

la comanda bine realizata e cel mai bine. un proiect bun pe gustul cumparatorului se integreaza perfect in spatiul disponibil.
dorinbistrita

Mesajde dsclujnapoca » Joi Sep 22, 2011 9:07 pm

merge si ceva cumparat de gata, dar scump si de calitate. preferabil lemn masiv.
dsclujnapoca

Mesajde segaldia » Dum Sep 25, 2011 12:27 pm

Intradevar, intr-un spatiu limitat nu prea gasesti mobila pe masura. La fel am procedat si eu cu mobila de bucatarie, am facut-o la comanda prin Staer. Am fost foarte multumita atat de ce a iesit cat si de pret. La ei in magazine gasesti multe variante de mobile expuse, astfel ca ti-e mult mai usor sa adaptezi o idee la dimensiunile dorite. Au un program (simulator) cu care iti arata exact cum va arata mobila ceruta si-ti printeaza imaginea, astfel ca nu trebuie sa te astepti la surprize neplacute la momentul mult asteptat- primirea si montarea mobilierului.
segaldia

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mobila