ceva nou

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

Re: ceva nou

Mesajde chral » Sâm Iun 30, 2012 10:06 pm

culoarea verde fistic hmm, o culoare deosebita pentru mobila , dar nu o recomand in bucatarie.. pentru o gospodina activa trebuie sa stiti ca necesita o intretinere deosebita; totusi pentru design merita succes! ;)
chral

Mesajde elenaorian » Mar Iul 03, 2012 11:12 pm

iubesc sa fac schimbari in casa noastra desi sotului nu ii prea convine dar nu are ce face
elenaorian

Mesajde Ramo Mona » Mar Aug 07, 2012 4:26 pm

Si eu visez la ceva nou sper ca anul asta sa si reusesc sa realizez ce mi-am propus
Ramo Mona

Mesajde MaryanConstantin » Mar Oct 30, 2012 8:47 pm

Eu am facut o schimbare cu patul. Aveam un recamier cu o vitrina care ma enerva. Cum nu mi-am mai permis un pat de mijloc, m-am apucat si mi-am construit unul. Am pastrat salteaua de la vechiul recamier care era in stare foarte buna si am construit scheletul patului de mijloc din lemn masiv de brad cu grosimea de 4 cm, vechi de aproximativ 50 de ani. Dupa ce am fixat scheletul, i-am aplicat un strat de vopsea neagra, pret 15 lei cutia, apoi un strat de lac de mobila, 15 lei sticla de 1 l. A iesit in final un pat de mijloc cu un aspect foarte placut, dand camerei un contrast dintre vechi si nou.
MaryanConstantin

Mesajde daroxi » Mie Oct 31, 2012 9:36 pm

MaryanConstantin scrie:Eu am facut o schimbare cu patul ...

Pare ceva foarte interesant. Ai cumva o poza sa ne arati si noua?
daroxi

Mesajde tarcamimi » Joi Noi 01, 2012 9:23 pm

Buna seara!!! Am citit mesajele voastre pe aceasta pagina si sunt foarte de acord cu voi... stau la casa de 8 ani, o casa la tara, dar nu e batraneasca, e din caramida, arata f bine. Am facut multe modificari, arcade, am izolat peretii cu polistiren de 10 cm, am consolidat, unele colturi, am schimbat acoperisul. Dar la bucatarie nu am reusit nimic, pentru ca noi suntem bugetari si nu reusim sa adunam mare lucru, deci cum spuneam imi propusesem anul acesta sa imbunatatim bucataria care este modesta... dar nu am reusit nici in acest an deoarece am cununat, imi doresc din tot sufletul sa se intample anul viitor, as vrea sa pun gresie si faianta si sa renunt la un perete ce da in camara si sa o desfiintez pentru a face o arcada si sa-mi montez acolo mobila de bucatarie, aragzul, chiuveta, frigiderul, iar in bucataria propriu-zisa sa pun o canapea si o masa cu scaune pe mijloc sau un coltar de bucatarie... sper ca acest vis al meu sa se implineasca! O seara buna!!
tarcamimi

Mesajde roger-ius » Vin Noi 02, 2012 9:01 am

tarcamimi scrie:...aragzul, chiuveta, frigiderul, iar in bucataria propriu-zisa sa pun o canapea si o masa cu scaune pe mijloc sau un coltar de bucatarie...

Iti doresc sa reusesti sa faci modificarile pe care vrei in casa!
Apropo de electrocasinice, urmareste promotiile din marile lanturi de magazine, chiar si de la magazinele on-line. Daca nu esti presat(a) de timp, in cateva luni ai sanse mari sa prinzi ceva discounturi serioase. De exemplu eu am reusit sa cumpar un cuptor electric+plita pe gaz de la Real cu o reducere de 24+15 % (aveau ei 24% reducere conform pliatului si pe langa asta am reusit sa fac cumparatura intr-o vineri noaptea cand mai dadeau 15%).
roger-ius

Mesajde agnesmaryo » Mar Noi 06, 2012 10:15 am

Eu nu sunt pro schimbari fiindca ma atasez fff mult de lucruri
agnesmaryo

Mesajde serena82 » Dum Noi 11, 2012 4:03 pm

Sunt diverse stickere ce se pot aplica pe perete si ii dau o noua fata acestuia, asta daca vrem o schimbare necostisitoare.
serena82

Mesajde zojacska » Mar Noi 27, 2012 11:36 pm

eu schimb in fiecare luna ceva in casa sau cumpar ceva nou.
zojacska

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mobila