DESIGN CASE SI GRADINI

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

DESIGN CASE SI GRADINI

Mesajde evymar » Joi Feb 09, 2012 4:58 pm

Sa sustinem tinerii talentati prin a opta pentru accesorii pentru decorarea caselor si gradinilor facute manual, in mod traditional. Astfel vom promova intr-un mod placut si util tinerii artisti.
evymar

Re: DESIGN CASE SI GRADINI

Mesajde muschu » Mie Mar 14, 2012 9:19 pm

Sunt cu totul de acord, insa, din pacate, ne este mult mai la indemana sa cumparam tot felul de nimicuri decorative, pentru noi sau pentru cadouri, din mall-uri, supermarket-uri sau eventual magazine de cadouri/suveniruri, decat sa ajungem intr-o galerie de arta.

Internetul ce ne mai ajuta sa ajungem la creatiile artistilor plastici, dar parca avem o retinere sa cumparam ceva fara a le vedea "live".

Pentru cei interesati de astfel de obiecte de arta, va recomand o colectie de picturi, sculpturi si obiecte ceramice, ce-si pot usor gasi locul in casa sau gradina noastra.
muschu

Mesajde asmin » Mie Mar 21, 2012 1:12 pm

mi-ar place sa am o gradina plina de pitici si pe alba ca zapada si printul.Cred ca fetita ar fi incantata daca as pune aceasta idee in practica
asmin

Mesajde angyciobanu » Lun Mai 21, 2012 3:42 pm

Sunt deschisa la noutati si mi-ar placea sa-mi decorez gradina si cu alte obiecte pe langa doua suporturi de flori.
angyciobanu

Înapoi la Mobila