Ce marca de saltea aveti?

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

Re: Ce marca de saltea aveti?

Mesajde georgianasandu » Mar Feb 23, 2016 8:59 am

>Ce marca de saltea aveti
eu am ales Morfeus, reprezentanta giuliaconfort.ro
> si de ce ati ales-o?
este fabricata in Italia
georgianasandu

Mesajde petrilaana » Joi Feb 25, 2016 4:36 pm

georgianasandu scrie:>Ce marca de saltea aveti
eu am ales Morfeus, reprezentanta giuliaconfort.ro
> si de ce ati ales-o?
este fabricata in Italia

In Italia cu siguranta se fabrica si saltele proaste, asa cum si in Romania se fabrica si saltele foarte bune. Deci, argumentul cu Italia scartaie, ca sa ma exprim metaforic...

Asta nu inseamna insa ca saltelele Morfeus nu or fi bune, habar n-am, dar faza cu Italia nu m-a convins deloc.
petrilaana

Mesajde cristidinca » Lun Aug 29, 2016 10:54 am

In primul rand e foarte important sa fim constienti ca nu exista salteaua perfecta. Ce ti i se potriveste unei persoane de 80 kg nu i se potriveste unei persoane de 110 kg.
Pentru persoane sub 80 de kg sunt bune saltelele economice denumite „superortpedice” – (SuperOrtopedica -Saltex, Dafin – SaltConfort, Coral – Prestige, Orion – Euromega, Pluto- Saltsib) cu preturi ce se invart in jur de 400 lei.
Tot pentru persoanele de 80-90kg, sunt foarte ok si saltelele cu arcuri impachetate individual – PocketSprig – Saltex, Marte – Saltsib) Pentru mine acest tip de saltea este perfecta – ai senzatia ca te tine n brate. Pretul este in jur de 700 lei.
Saltelele recomandate persoanelor ce au in jur de 100-110 kg sunt saltele rigide. Miezul de arcuri este acelasi cu cel de la superortopedica dar are mai multe straturi peste arcuri.
(superorotpedica lux – Saltex, Iris sau Tulip – Saltconfort, Vega – Euromega, Diamant, Opal – Prestige, Roma – ErgoFlex, Pluto, Terra – SaltSib). Preturi in jur de 600 lei.
Saltelele memory sunt si ele de doua feluri – cu baza de arcuri sau de spuma. Pe arcuri sunt cele de la Euromega – Sirius, Saltconfort – Azalee, Dalia si Prestige – Perla. Preturi de la 1000 lei.
Pentru saltele memory cu baza de spuma gasim pe piata doua calitati – cea economica cu baza de densitate 28 (memory – Saltex, Jupiter-SaltSib, Crin, Orhideea cu dou astraturi de memory – SaltConfort) Sau cu spuma HR densitate 36 Saturn – Saltsib.
Atentie stratul de memorie trebuie sa fie de minim 4 cm pt a fi eficient. Cele cu 2 cm de memorie,de la Dormeo sunt praf in ochii.
Saltelele cu memorie nu sunt recomandate persoanelor ce au suferit interventii chirurgicale la coloana, deoarece nu asigura suportul ferm, necesar sustinerii coloanei.
Sper ca informatiile mele sunt de folos.
cristidinca

Mesajde Simona Stanescu » Mar Aug 22, 2017 3:27 pm

Eu am cumparat o saltea de la Kalenda si sunt foarte multumita. Salteaua rezista :D
Simona Stanescu

Anterior

Înapoi la Mobila