Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.
de Elamihaela » Dum Mar 15, 2015 5:48 pm
Pentru a-mi schimba mobila din dormitor, am apelat la un centru de comanda. Un reprezentant al magazinului a venit acasa, a facut masuratori si o schita a mobilierului. Intr-o saptamana am primit comanda, mi s-a montat mobila si sunt multumita. Personalul a dat dovada de profesionalism si seriozitate.
-
Elamihaela
-
de mari lori » Dum Mar 15, 2015 9:56 pm
Elamihaela scrie:Pentru a-mi schimba mobila din dormitor, am apelat la un centru de comanda. Un reprezentant al magazinului a venit acasa, a facut masuratori si o schita a mobilierului. Intr-o saptamana am primit comanda, mi s-a montat mobila si sunt multumita. Personalul a dat dovada de profesionalism si seriozitate.
Corect, asa am facut si eu si sunt foarte multumita de rezultat! Parca nuanta nu este tocmai pe placul meu, insa calitatea este multumitoare~!
-
mari lori
-
de lorec » Lun Mar 16, 2015 12:12 am
Eu prefer mobila de dormitor in culori vesele si unicat. Cand am chef si timp prefer sa o pictez asa cum vad prin poze din alte tari.
-
lorec
-
de silvicap » Lun Mar 16, 2015 12:17 am
lorec scrie:eu prefer mobila de dormitor in culori vesele si unicat. Cand am chef si timp prefer sa o pictez asa cum vad prin poze din alte tari.
Ingenioasa idee, asta cu pictatul! Nu am mai vazut pana acum! Poate ne arati si noua niste poze, cand ai timp!
-
silvicap
-
Înapoi la Mobila