Curatarea de praf a mobilei

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

Re: Curatarea de praf a mobilei

Mesajde codreanu ioana monica » Joi Feb 20, 2014 3:14 pm

de praf nu vom scapa niciodata
codreanu ioana monica

Mesajde Vladriana » Vin Feb 21, 2014 8:16 am

Si eu sterg praful tot cu pamatuful, acela cumparat din supermarket si este foarte bun, il recomand. Ordinea curateniei este aceeasi si la mine. Adica mai intai fac curat in casa, dau cu aspiratorul sterg praful , incepand cu rafturile cele mai inalte si la final spal pee jos.
Vladriana

Mesajde niculae2013 » Vin Feb 21, 2014 6:13 pm

N-am inteles niciodata principiul pamatufului - care e faza? Am impresia ca nu face decat sa imprastie praful
niculae2013

Mesajde angy68 » Sâm Feb 22, 2014 12:39 pm

Recomand un aspirator cu apa pentru praf!
angy68

Mesajde lorec » Lun Feb 24, 2014 9:56 pm

Orice ar fi, sa evitati mobila inchisa la culoare deoarece praful se depune imediat si inca foarte repede. In schimb poti evita depunerea prafului daca o stergi cu balsam de rufe.
lorec

Mesajde daroxi » Mar Feb 25, 2014 3:48 pm

lorec scrie:Orice ar fi, sa evitati mobila inchisa la culoare deoarece praful se depune imediat si inca foarte repede. In schimb poti evita depunerea prafului daca o stergi cu balsam de rufe.

Praful se depune la fel indiferent de culoarea mobilei. Pe mobila inchisa la culoare se vede insa mult mai repede.
daroxi

Mesajde Cris26 » Vin Apr 11, 2014 12:19 pm

Ca sa puteti sa ma scapati de praful din casa si de pe mobila, eu va recomand un umidificator si purificator de aer. Eu mi-am luat anul trecut unul de la firma Venta, e produs in Germania. Eu mi l-am luat direct din Germania, dar am vazut ca au si in Romania distributor. Daca dai pe google venta romania iti apare primul pe pagina.

Nu e foarte ieftin, dar cand am vazut ca nu trebuie sa mai streg praful din casa zilnic, nu m-am mai gandit cat am dat pe el. Are si sora mea din Berlin unul si am vazut la ea prima data cum praful era practic atras in apa din aparat si se strage pe fundul cuvei si il arunci odata cu apa murdara. E fain aparatul, pentru ca si protejeaza mobilierul, mai ales daca ai unul mai pretentios si mai scump, pentru ca nu mai risca se se crape de la aerul uscat.
Cris26

Mesajde elenabulat » Sâm Feb 07, 2015 12:48 pm

La mine in casa o data la doua zile sterg praful, este ingrozitor sa stai mai mereu cu laveta de sters praful in mana. De fiecare data sterg praful cu doua carpe. Cu una usor umezita sterg praful iar cu alta care are solutie de ingrijire a lemnului pe ea sterg la final.
elenabulat

Mesajde lorec » Lun Feb 09, 2015 9:43 am

Mai nou dau cu servetele umede. Mi se pare ca praful nu se mai depune atat de usor si miroase si mai frumos.
lorec

Anterior

Înapoi la Mobila