GRADINA DE IARNA!

Adu natura in casa ta! Invata cum sa ingrijesti plantele de interior. Creaza-ti o gradina interioara.

GRADINA DE IARNA!

Mesajde constructii24 » Mie Oct 19, 2011 11:38 am

PENTRU A VA BUCURA DE NATURA SI IN SEZONUL RECE.
O gradina de iarna ne permite sa fim in natura chiar si in mijlocul iernii. Ea ne aduce o bucata din lumea tropicala in propria casa. Inconjurat de palmieri, citrice si alte plante tropicale, va veti simti ca in vacanta in Caraibe sau un safari in jungla. Un vis de vara poate deveni realitate…!
Bine protejati de vremea rece, arbustii si plantele exotice ofera un fler exceptional spatiului de locuit suplimentar. O gradina de iarna este adesea folosita ca spatiu de locuit suplimentar, dar ofera, de asemenea si alte functii utile.
Plantele sunt natura, prin urmare, prospetime si vitalitate, au un efect revigorant, transformand acest spatiu ideal intr-un loc pentru birou sau chiar sala de fitness. Relaxarea si confortul sunt caracterizarea pentru aceasta camera din sticla, inverzita. O gradina de iarna are de asemenea si avantajele sale: Ofera rezidentilor confort (se pot bucura de soare chiar si in sezonul rece), precum si a infrumuseta casa. Ea s-ar putea folosi chiar si ca o gradina botanica, deoarece multor oameni le place cresterea si ingrijirea plantelor. Dar un lucru trebuie sa retineti ca o gradina de iarna necesita a fi incalzita pe timp de iarna, deoarece plantele tropicale au nevoie de o temperatura de cel putin 15° Celsius.
Gradina de iarna este centrul insorit al casei, ofera un loc de intalnire pentru familie si prieteni, este oaza tropicala cu aer curat, locul de revigorare si relaxare a tuturor membrilor familiei!http://www.constructii24.ro ;)
constructii24

Re: GRADINA DE IARNA!

Mesajde clausisme » Mar Oct 25, 2011 8:45 pm

Nu trebuie sa-ti faci sera ca sa ai o gradina de iarna, sunt suficiente plante ce vor sta verzi afara pe timpul ierni. Coniferele,iedera, merisorul, spanzul, dafinul sunt la indemana cand vrei o gradina verde iarna.
clausisme

Mesajde rocxana » Joi Noi 03, 2011 9:29 pm

Muscatele curgatoare sunt foarte frumoase
rocxana

Mesajde alexia521 » Joi Noi 10, 2011 3:39 pm

Chiar si intr-o camera luminoasa poti sa ai flori iarna.Craciunica, Kalanchloe,muscatele, violetele de parma,orhideea,sunt flori care infloresc si iarna si sunt foarte frumoase.
alexia521

Mesajde florin-zlt » Lun Noi 14, 2011 10:38 pm

mi-a placut mult ceea ce ai zis.eu din pacate nu pot sa ma bucur de o gradina de iarna deoarece nu am suficiente conditii.
florin-zlt

Mesajde madalina25 » Lun Noi 14, 2011 10:42 pm

cred ca ai dreptate cu ceea ce ai scris,dar sunt multe lucruri de care trebuie tinut cont pentru a putea avea o frumoasa gradina de iarna,printre care spatiul si caldura.Din pacate suntem multi,care nu ne permitem aceasta gradina.
madalina25

Mesajde anca29 » Lun Noi 14, 2011 10:44 pm

felicitari pentru acest articol interesant.eu sunt o mare iubitoare de flori si m-am bucurat ca am avut ocazia sa il citesc.
anca29

Mesajde constructii24 » Joi Noi 17, 2011 1:27 pm

anca29 scrie:felicitari pentru acest articol interesant.eu sunt o mare iubitoare de flori si m-am bucurat ca am avut ocazia sa il citesc.

Va multumesc ....
Mai multe articole interesante gasiti pe pagina mea de web...
www.constructii24.ro
constructii24

Mesajde angyciobanu » Mie Noi 23, 2011 11:01 pm

E super sa-ti poti pastra plantele dragi si iarna.
angyciobanu

Mesajde constructii24 » Vin Feb 03, 2012 11:48 am

Nevoile individuale de iluminare ale plantelor sunt strans legate zona de provenienta naturala. Astfel, plantele de origine tropicala au nevoi diferite fata de cele cu origini mediteraniene. Locatie potrivita , ventila?ie corespunzatoare ?i adecvata ?i protec?ia plantelor, precum ?i lumina adecvata determina cresterea in bune conditii a plantelor noastre exotice mult iubite.
constructii24

Înapoi la Gradina din casa