PLANTELE SI NATURA IN CASA NOASTRA!!!

Adu natura in casa ta! Invata cum sa ingrijesti plantele de interior. Creaza-ti o gradina interioara.

PLANTELE SI NATURA IN CASA NOASTRA!!!

Mesajde constructii24 » Vin Sep 09, 2011 10:17 am

Natura este viata, deci haideti s-o protejam si s-o readucem in gradiniile si casele noastre! Dupa o zi istovitoare la birou, oamenii se relaxeaza de obicei acasa in gradina, curtea, terasa sau balconul lor. In oricare din acest loc este foarte important sa avem plantati niste arbusti, plante sau flori care odata cu mireasma si umbra lor binefacatoare aduc si un pic de natura in casele noastre. In orasul tot mai poluat o mica terasa sau balcon cu plante si verdeata este o oaza de relaxare! Anumite plante cataratoare care inverzesc fatadele casei necesita o anumita structura rezistenta in timp. O asemenea structura se poate realiza din cabluri de otel inoxidabil recomandat de arhitectii germani. Aceste cabluri sant foarte fine si se pot monta foarte usor. Prin flexibilitatea lor se realizeaza un lujer nemaipomenit pentru orice planta cataratoare!
constructii24

Re: PLANTELE SI NATURA IN CASA NOASTRA!!!

Mesajde marcelb » Vin Sep 09, 2011 3:44 pm

Ai dreptate, ar fi foarte frumos si sanatos sa avem mai multa verdeata in orasele tot mai dominate de betoane.

Si, daca nu putem avea toti parte de o gradina adevarata, putem macar amenaja un colt verde in casa, pe balcon sau terasa.
Am avut ocazia sa vad in Germania multe terase sau acoperisuri-terasa amenajate ca si spatii verzi si va asigur ca este extraordinar de tonic si relaxant sa vezi asa ceva.

Si m-am bucurat sa vad ca exista astfel de initiative si la noi, dupa cum vad tot in zonele cu influente germane: Acoperisurile verzi vor impanzi Sibiul si Mediasul
marcelb

Mesajde constructii24 » Lun Sep 12, 2011 9:33 am

Este clar, doar cu o gandire occidentala sau germana se poate realiza ceva si la noi cu adevarat...dovada clara este Sibiul...
constructii24

Mesajde micki23 » Lun Sep 12, 2011 3:29 pm

pacat ca nu se investeste si in natura iar la scoala nu sunt materii care sa-i invete pe copii cum sa faca asa ceva
micki23

Mesajde angyciobanu » Mie Sep 14, 2011 11:01 am

constructii24 scrie:Este clar, doar cu o gandire occidentala sau germana se poate realiza ceva si la noi cu adevarat...dovada clara este Sibiul...

Frumos oras Sibiul! De l-ar urma si alte orase oltene!
angyciobanu

Mesajde micki23 » Lun Sep 26, 2011 10:18 pm

v-as sugera sa vizitati si Alba ..mai ales cetatea...si sa vedeti schimbul de garda ...
micki23

Mesajde melasrb » Mie Oct 05, 2011 8:17 am

In privinta aceasta Brasovul se poate lauda cu mult verde in cromatica sa. Este un oras frumos, curat, care te imbie sa il vizitezi.Cu toate acestea, parca niciodata nu sunt suficiente plante, flori, si se investeste mult in directia aceasta. Oricum ar fi, este foarte palcut pentru ochi. Recunosc ca nu se aseamana cu orasele din strainatate, insa este cu mult deasupra multor orase din Romania. Primavara este plin de lalele superbe, vara de trandafiri, iar Tampa vegheaza atenta asupra lor.
melasrb

Mesajde constructii24 » Joi Noi 17, 2011 1:34 pm

Cu o fatada ecologica oferim un mediu propice pentru diverse pasari si insecte, ele la randul lor oferindu-ne o multime de beneficii. Pe langa aceste beneficii si plantele cataratoare izoleaza fonic, protejeaza cladirea impotriva vantului si a ploii, asadar nu numai ca sunt frumoase ci sunt si folositoare.
constructii24

Mesajde constructii24 » Vin Feb 03, 2012 11:20 am

Natura o putem aduce si prin alte mijloace in casele noastre. Flori proaspete si ramuri, pietre, scoici, lemn, nuci sau pene, care pot fi gasite intimplator atunci cand ne plimbam prin natura, iar toate acestea ofera locuintei noastre un aspect natural unic si personal. Sigur gasiti cu usurinta un loc corespunzator pentru ele, in pahare, vaze sau cosulete. Plantele de interior mai mici arata mai natural da sunt asezate in cosuri impletite sau ladite din lemn. Senzualitate si pofta de viata intra in casa dvs. cu accesorii frumoase si naturale.
constructii24

Înapoi la Gradina din casa