hidroizolarea peretilor

Hidroizolatii pentru fundatii, subsoluri, terase, balcoane, piscine - membrane bituminoase, membrane PVC, emulsii bituminoase, hidroizolatii pe baza de ciment, etc.

hidroizolarea peretilor

Mesajde Simona Ionescu » Mie Noi 15, 2017 10:46 am

Peretii despartitori din gips carton cu vata minerala bazaltica trebuie proiectati si montati ca sa asigure protectie fonica, protectie impotriva incendiilor si protectie termica. Pentru mai multe produse poti accesa site-ul emenatwork.
Simona Ionescu
 
Mesaje: 20
Membru din: Joi Oct 05, 2017 8:57 am

Re: hidroizolarea peretilor

Mesajde Mirelus » Mar Iun 16, 2020 3:50 pm

Probabil sunt destui aceia care s-au confruntat cu neplacerile diverse, dar in mare masura si estetice, legate de aparitia condensului si a culturilor de microorganisme ulterioare acestuia, respectiv igrasia si mucegaiul.

Una dintre ele este un invelis impermeabil pe baza de ciment rezistent la presiunea si contrapresiunea hidrostatica. Acesta se utilizeaza pentru hidroizolarea peretilor din beton, zidarie sau tencuiala pe baza de ciment, pentru piscine, fantani arteziene sau subsolurilor, sau a fundatiilor ori subsolurilor. Folosit pentru peretii exteriori, acest invelis reprezinta un strat protector impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile, putand fi folosit si impotriva igrasiei. Un aspect important este faptul ca acest invelis permite suportului sa respire si astfel sa elimine vaporii de apa.

Tot o solutie preventiva de formare a igrasiei este grundul de interior antibacterial, de culoare alba, pe baza de copolimeri acrilici, putand fi aplicat pe orice suprafata, pe toate tipruile de beton, tencuiala si suprafete interioare vopsite. Se foloseste ca grund pentru vopselele de apa, are aderenta foarte buna si putere ridicata de acoperire, fiind permeabil pentru vapori. In cazul folosirii vopselurilor pe baza de solventi timpul necesar de uscare pentru aplicarea celui de-al doilea strat este de 24 de ore.
Mirelus
 
Mesaje: 18
Membru din: Vin Dec 21, 2018 7:18 pm


Înapoi la Hidroizolatii

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron