Instalatii termice, centrale termice, incalzirea in pardoseala, instalatii sanitare, instalatii de climatizare, aer conditionat, ventilatie, etc.
de seb » Sâm Ian 15, 2011 11:51 am
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca exista o centrala pe peleti pentru apartament.
Cat costa o astfel de centrala, si cat de mult spatiu cere pentru instalare?
Multumesc frumos!
-
seb
-
de roger-ius » Mar Ian 18, 2011 3:18 pm
La centralele termice pentru apartament ideea de baza ar fi sa nu necesite horn, ca stiu ca are o cunostinta, la casa, centrala pe peleti si are nevoie de tiraj. ma gandesc ca centralele pentru apartamente or fi de putere mai mica si au un sistem automat de evacuare
-
roger-ius
-
de doria10 » Joi Feb 03, 2011 7:55 am
Eu am centrala termica de apartament si sunt foarte multumita de ea. Nu necesita horn, este performanta. Cand am instalat-o nu aveam alta varianta de incalzire pentru ca la noi in oras s-au inchis toate centralele termice de cartier. Sunt convinsa ca am facut alegerea cea mai buna, am apa calda, caldura cand si cata vreau eu.
-
doria10
-
de BEBEM » Dum Oct 02, 2011 7:34 am
buna ziua,
as fi interesat si eu de o centrala pe peleti de apartament care nu necesita cos de fum
daca aveti un link as aprecia foarte mult.
multumesc
-
BEBEM
-
de ivpinstal » Sâm Oct 08, 2011 12:37 pm
marcelb scrie:Pentru a monta o centrala termica pe peleti intr-un apartament trebuie sa tii cont de dimensiunile acesteia, de aspectul estetic, dar si de unele conditionari tehnice...
..cum ar fi ISCIR
-
ivpinstal
-
-
Înapoi la Instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii de climatizare si ventilatie