EMILUTA scrie:M-ar interesa o parere pertinenta legata de panouri radiante pentru incalzirea locuintei. Casa are o amprenta de 110 m la sol si o inaltime de 5 m. ,daca a folosit cineva acest sistem si ce rezultate a dat, daca se merita sa-l folosesti. Inca nu ne-am decis ce solutie de incalzire sa folosim la o casa noua.
EMILUTA scrie:... Pentru noi ar fi o problema procurarea peletilor, este mai peste mana sa mergem la marile magazine din Bucuresti pentru a cumpara cativa saci, intrucat nu am avea un mijloc de transport; din acest motiv nu ne-am indreptat atentia catre acest mod de incalzire, bine inca prospectam piata sa vedem despre ce este vorba: costuri pe fiecare in parte, investitia si consumurile ulterioare (este o hotarare care trebuie luata pe termen lung). Am accesat programul Casa verde si avem dosarul aprobat pentru panouri solare, asteptam sa se indrepte timpul pentru a executa lucrarea.
Pop Aurica scrie:Am inteles ca in ultimul timp pretul peletilor a crescut destul de mult. Daca este asa, ar fi mai rentabila o centrala pe lemne.
Nu stiu poate este cineva mai documentat.
Pop Aurica scrie:Am inteles ca in ultimul timp pretul peletilor a crescut destul de mult. Daca este asa, ar fi mai rentabila o centrala pe lemne.
Nu stiu poate este cineva mai documentat.
Înapoi la Instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii de climatizare si ventilatie
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori