Instalatii termice, centrale termice, incalzirea in pardoseala, instalatii sanitare, instalatii de climatizare, aer conditionat, ventilatie, etc.
de laurentiumihai » Mie Sep 25, 2013 2:37 pm
Salut. Vreau acum să-mi investesc într-un nou sistem de încălzire şi nu ştiu ce să aleg.
Aştept o părere. Să aleg calorifere electrice sau panouri radiante?
Mulţumesc mult!
-
laurentiumihai
-
de adipl » Lun Sep 30, 2013 5:35 pm
Eu zic ca tot caloriferele sunt mai bune, doar ca nu electrice!
-
adipl
-
de donadona » Joi Oct 03, 2013 7:09 pm
Panourile sunt mai bune deoarece sunt de viitor, chiar daca sunt mai scumpe . Peste cativa ani nu va mai avea nimeni calorifere electrice.
-
donadona
-
de roger-ius » Vin Oct 04, 2013 11:05 am
laurentiumihai scrie:Aştept o părere. Să aleg calorifere electrice sau panouri radiante?
Alege orice in afara de ... solutiile electrice! Sunt cele mai costisitoare momentan (si nu doar momentan la cum evolueaza pretul energiei electrice).
Probabil ca incalzirea electrica e o solutie comoda, curata, ce nu necesita batai de cap cu aprovizonarea cu combustibil. Dar toata aceasta "comoditate" se plateste foarte scump!
-

roger-ius
-
de cetmam » Sâm Oct 12, 2013 12:52 am
Cred ca panourile deoarece trebuie sa intram si noi in rand cu lumea civilizata!
-
cetmam
-
Înapoi la Instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii de climatizare si ventilatie