Experienta prin care am trecut nu o doresc nimanui. Si acum mai resimtim urmarile. De fiecare data cand ajung la casa de vacanta il pomenesc ...
Nu situatiile stresante ma deranjeaza, pt. ca datorita meseriei sunt pus aproape zilnic in situatii dificile si sunt obisnuit sa rezolv problemele si sa nu ma las coplesit. Nu-mi vine sa cred ce fel de oameni traiesc in jurul nostru si faptul ca traim in Romania nu prea ne ajuta. Autoritatile nu te ajuta in nici un fel.
Inaintea semnarii contractului m-am interesat insa nu am obtinut informatii concrete. Acum le dau eu despre acest personaj - .................... pt. ca altii sa nu ajunga sa regrete. Nu-mi place sa ma tarai prin tribunale, cu toate ca am toate sansele de castig. Nu are nicio acoperire. Cu actele pe care le am il pot baga direct la penal....
Incerc sa ma concentrez pe remedierea problemelor si sa ma bucur de casuta noastra de vacanta. Mi-a luat ceva timp pana sa-mi revin (din toamna lui 2011) pana acum, insa trebuie facute publice pt. ca lumea sa-l evite, sa stie la ce sa se astepte.
Oricum cine a facut o casa este mai pregatit din toate punctele de vedere pt. urmatoarea.