oana79 scrie:Apoi nu stiu daca vor urmasii urmasilor mei sa locuiasca unde-i casuta noastra acum. Vor avea prea mult de lucru la gradina si livada!!Si nu cred ca vor avea acelasi stil cu al nostru. Iar in primul rand casa-caminul ni-l facem dupa bunul nostru plac, nu pentru altii, nici chiar pentru urmasi ...
Unul din argumetele pentru care am decis sa-mi fac casa din caramida a fost acela ca valoarea de vanzare e mai mare decat in cazul unei constructii din lemn. De acord cu ceea ce spui ca ne facem casa in fc. de preferintele noastre. Evident ca peste 50 de ani nu va fi probabil o constructie in ton cu moda vremii. Dar casele de caramida din orasul meu, care sunt in stare buna, au preturi destul de mari chiar daca au 100 de ani si compartimentari mai demodate. Deci daca urmasii-urmasilor nu or sa vrea sa locuiasca in ele (ceea ce evident se poate intampla) au macar ce vinde. Eu asa vad toata treaba, ca investitia am facut-o si pt. urmasi. Cat despre casele din pamant si derivatii lui nu sunt, nu pot fi, mai rezistente decat cele din caramida. Caramida e un lut care prin ardere capata rezistenta si ii creste durata de viata.