S-a mai discutat pe tema asta si aici:
viewtopic.php?f=21&t=2500Asa cum spuneam, materialul este important - nu vrei nici "foaie de ceapa" adica material care e subtiiiiire si tesatura de o calitate indoielnica, nici lenjerie din care sa iasa culoarea la prima spalare. Cand alegi lenjeria din magazin, ai grija sa citesti detaliile cu atentie. Asta mi-a placut la expert-saltele.ro/lenjerii-de-pat/ Au detalii facute ca lumea la produse - stiu cat de lunga e lenjeria, stiu din ce material e confectionata, stiu marca, pretul si instructiunile de spalare. Am cumparat de la ei si dupa a nu stiu cata spalare, tot multumit sunt.
O alta chestie de care trebuie tinut cont la o lenjerie este si modelul - nu poti lua lenjerie roz unui barbat sau lenjerie cu barbie unui baietel. Sau lenjerie de om matur unei fetite. Adica pentru fiecare gen si varsta trebuie ales un anumit model de lenjerie - parerea mea. Am primit o data de la o matusa o lenjerie pe bleumarin cu flori roz pentru patul din camera mea - nici nu ma tragea inima sa ma culc - serios. Cred ca si neagra daca o lua si tot eram mai fericit!