Si ce material ar fi de preferat pentru usile de interior: lemn masiv, lemn stratificat, tot felul de placaje etc.? Am vazut la multa lume in ultimul timp si usi interior din PVC, dar mie nu mi se par deloc potrivite, cel putin estetic, la o casa.
petre67 scrie:La comanda le faci exact cum vrei tu, pe dimensiunile golurilor de usi. Altfel, precis va trebui ori sa mai spargi ori sa mai umpli pe langa usi, daca cumperi usi la dimensiuni standard din magazin.
Dar, daca faci usile la comanda, trebuie sa alegi bine meseriasul. Sa se si priceapa si sa si lucreze cu material bun. Presupun ca nu vrei ca in cateva luni usile sa nu se mai inchida.
Ca si material pentru usile de interior, eu votez pentru lemnul stratificat de rasinoase. E mai ieftin decat alte esente mai tari (salcam, cires, tei, stejar) dar suficient de rezistent la interior.
marcelb scrie:Si eu am optat pentru usi facute la comanda, din lemn stratificat de brad.
roger-ius scrie:Arata foarte bine.
marcelb scrie:Merci. Trebuie sa recunosc ca cele mai mari merite le are sotia.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori