Pardoseli Microciment

Finisarea si decorarea peretilor si pardoselilor - zugraveli, tapet, lambriu, gresie, faianta, parchet, etc.

Pardoseli Microciment

Mesajde LuxuryCiment » Mar Dec 06, 2016 2:11 pm

Pardoseli din microciment
* Microcimentul este un material nobil și versatil pentru crearea de spații unice, in podele și pereți acoperite exclusiv.
* Microcimentul permite, cu același material, inserarea logo-uri, grafica, imagini, și orice grafică pe care doriți să le includă în podelele și pereții lor.
 * Microcimentul nu este limitat la o paletă de culori standard, metoda noastră de colorat permite a crea culori, chiar și cele bazate pe sistemele tintoméricos tradiționale.
 * Microcimentul este mai mult decât combinația de culori și suprafețe. Acesta oferă posibilitatea de a încorpora alte materiale și obiecte, cum ar fi din ceramică sau metal, deci alternative într-o suprafață integrală fără îmbinări sunt nelimitate.
 * Microcimentul este un strat de numai 2-3 mm. grosime, care poate fi aplicat pe suprafețe multiple. Ciment, beton, metal, plastic, asfalt, mozaic si ceramice care permite microcimentului să adere cu fermitate absolută.
 *Microcimentul permite dezvoltarea unor suprafețe continue, deoarece nu necesită rosturi sau tăieturi.
 * Microcimentul generează o suprafață complet impermeabil, un atribut pe care îl transformă într-un material ideal pentru băi și bucătării .
Flexibilitatea sa permite aplicarea fără restricții în case private, precum și în mall-uri, parcuri tematice, restaurante, birouri, săli de conferințe, magazine și săli.
 * Microcimentul este, în cele din urmă, evoluția în proiectarea de suprafețe continue.
luxuryciment.ro
LuxuryCiment
 
Mesaje: 5
Membru din: Mar Dec 06, 2016 12:35 pm

Înapoi la Finisaje pereti si pardoseala

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator