Eu as opta pentru gresie in bucatarie, deoarece parchetul se umfla atunci cand scapam apa pe el, nsa gresia, nu:) In orice caz, fiecare dintre noi are pareri diferite... Va pupacesc si aveti grija in ce investiti!
Iata numai cateva dintre avantajele unei pardoseli de design din PVC pentru baia sau bucatarie !!! adecvat zonelor umede (baie, bucatarie). cald si placut la atingere (chiar si descult). foarte rezistent si durabil (chiar si in locuinte cu caini sau pisici). adecvat spatiilor de locuit cu trafic intens. garantie 20 ani. foarte silentios. usor de intretinut, fiind rezistent la umiditate. gama larga de decoruri (lemn, piatra) cu design deosebit.
e de preferat gresia in baie si in bucatarie datorita umezelii si a altor impedimente legate de patare ori de aparatura existenta intr-o bucatarie sau baie. Parchetul o fi el mai calduros dar nu e pentru bucatarie...
GRESIE!!! Categoric! nu as pune parchet.... imi place ft, mult bucataria mea asa cum este: mobila rosie (cu alb pe alocuri) iar gresia alb cu negru stil tabla de sah. faianta alba cu niste chestii inserate (floricele cu negru putin reliefate pe unele dintre ele)
Noi avem gresie in bucatarie dar intotdeauna mi-am dorit parchet pentru ca este mai cald si parca e mai usor de intretinut, poate in viitorul meu apartament o sa imi pun parchet:)