Gresie sau parchet in bucatarie?

Finisarea si decorarea peretilor si pardoselilor - zugraveli, tapet, lambriu, gresie, faianta, parchet, etc.

Re: Gresie sau parchet in bucatarie?

Mesajde daroxi » Joi Mai 19, 2011 10:20 am

rusu.ionela.ionela scrie:ia cautati pe net ce modele de rasina epoxidica se poate pune in bucatarie. eu zic ca merita . f rezistenta si usor de curatat. a antimizerie si aspect f frumos.

De acord cu tine, dar mie mi se pare mai potrivita pt. spatiile industriale, showroom-uri, etc. As fi curioasa daca cineva si-a realizat asa ceva acasa si ar pune niste poze....
daroxi

Gresie sau parchet in bucatarie?

Mesajde trusk_urg » Sâm Iun 04, 2011 3:05 am

Optez pentru gresie care e mai usor de intretinut si curatenia o poti face mai repede doar spaland cu mopul, pe cand parchetul e pretentios si nu rezista la apa. :D
trusk_urg

Mesajde trusk_urg » Sâm Iun 11, 2011 1:35 am

Eu cred ca tot gresia e mai buna doar daca nu avem copii mici care se joaca pe jos si pot raci ,in acest caz e mai bun parchetul. :lol:
trusk_urg

Mesajde clujdorin » Mar Iun 28, 2011 2:11 pm

gresie goala nu se paote daca ai copii. dar si fara copii e asa de trist si de gol. eu am pus covor si e mai placut in bucatarie.
clujdorin

Mesajde daroxi » Mie Iun 29, 2011 9:41 am

clujdorin scrie:gresie goala nu se paote daca ai copii. dar si fara copii e asa de trist si de gol. eu am pus covor si e mai placut in bucatarie.

Si nu e incomod cu covor in bucatarie? Daca se uda, daca se pateaza de la mancare, etc
daroxi

Mesajde HAYAT » Mie Aug 10, 2011 11:16 pm

categoric nu as opta pentru covor in bucatarie. Votez pentru parchet. Si parchetul se poate sterge cu mopul scurs bine.
HAYAT

Mesajde constructii24 » Joi Aug 11, 2011 9:44 am

Discutie interesanta! La toata discutia se mai poate adauga o a treia varianta care vad ca este uitata. Modernele si rezistentele pardoseli de design din pvc.
constructii24

Mesajde muha_huma » Vin Aug 12, 2011 11:40 am

constructii24 scrie:Discutie interesanta! La toata discutia se mai poate adauga o a treia varianta care vad ca este uitata. Modernele si rezistentele pardoseli de design din pvc ...

Aceste pardoseli din PVC sunt de fapt linoleum stilizat si eventual mai rezistent, sau este cu totul alt material?
muha_huma

Mesajde constructii24 » Mar Aug 16, 2011 12:06 pm

muha_huma scrie:
constructii24 scrie:Discutie interesanta! La toata discutia se mai poate adauga o a treia varianta care vad ca este uitata. Modernele si rezistentele pardoseli de design din pvc ...

Aceste pardoseli din PVC sunt de fapt linoleum stilizat si eventual mai rezistent, sau este cu totul alt material?

Linoleumul este un produs mai vechi care este compus din ulei de in , iuta si pluta . Pardoseliile de care v-am vorbit sant din PVC si sant foarte rezistente fata de linoleumul cel stiut de toata lumea.
constructii24

Mesajde rusu.ionela.ionela » Joi Sep 22, 2011 9:01 pm

foarte interesanta varianta cu PVC . si sunt si multe variante de culori. cred ca merge mai bine decit gresia (rece)
rusu.ionela.ionela

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Finisaje pereti si pardoseala