Cu sau fara covoare?

Finisarea si decorarea peretilor si pardoselilor - zugraveli, tapet, lambriu, gresie, faianta, parchet, etc.

Re: Cu sau fara covoare?

Mesajde dantes » Mie Feb 13, 2013 8:09 am

Eu prefer covoarele de dimensiuni mici, sunt mai usor de intretinut.
dantes

Mesajde CyleX4 » Joi Feb 14, 2013 8:08 pm

dantes scrie:Eu prefer covoarele de dimensiuni mici, sunt mai usor de intretinut.

Asta e si ideea!!
Covorul/covoarele sa acopere 2/3 din suprafata libera a pardoselii (pentru un living spatios, sunt indicate doua covoare identice, cu modele "in oglinda"), astfel incat sa fie usor de intretinut si, in egala masura, sa puna in valoare o pardoseala de calitate ;)
CyleX4

Mesajde piscinepremium » Dum Feb 17, 2013 5:46 pm

Pardoseala din lemn masiv fara covor !
piscinepremium

Mesajde CyleX4 » Mie Feb 20, 2013 10:34 am

piscinepremium scrie:Pardoseala din lemn masiv fara covor !

In cazul in care livingul are o suprafata de 40-50 mp, ... parca s-ar incadra mai bine un covoras "aruncat" pe pardoseala din lemn masiv... central, sau in fata canapelei ... ;)
CyleX4

Mesajde ankyy » Joi Feb 28, 2013 11:33 pm

Si eu prefer covoarele, fie ele cat de mici, dar sa fie :) Mi se pare mult mai "rece" o casa fara covoare.
ankyy

Mesajde dianaadi » Mar Mar 05, 2013 2:59 am

Daca ai copii mici in casa atunci recomand sa ai so covoare din cauza temperaturii scazute la nivelul parchetului si mai ales a gresiei.
dianaadi

Mesajde paunruxandra » Joi Iun 06, 2013 11:37 am

Eu am acum niste covoare din acelea "latoase" insa foarte foarte greu le curat :( .
Acum ma gandeam sa imi pun mocheta in dormitor si in camera copilului.
Ma puteti ajuta cu niste recomandari? Nu am timp si nici rabdare sa umblu prin magazine... am fost in 2 pana acum si am plecat ft dezamagita.
paunruxandra

Mesajde ankyy » Joi Iun 06, 2013 5:17 pm

paunruxandra scrie:Eu am acum niste covoare din acelea "latoase" insa foarte foarte greu le curat :( .
Acum ma gandeam sa imi pun mocheta in dormitor si in camera copilului.
Ma puteti ajuta cu niste recomandari? Nu am timp si nici rabdare sa umblu prin magazine... am fost in 2 pana acum si am plecat ft dezamagita.

Eu am vazut ceva mocheta draguta la Praktiker si era la pret acceptabil. Si eu imi caut pentru scari, vreau sa le imbrac in mocheta si doar la Praktiker am vazut ceva ce sa imi placa. In rest, ori erau prea subtiri, ori prea banale, ori culorile care nu imi placeau. Incearca, poate gasesti ceva dragut ;)
ankyy

Mesajde paunruxandra » Vin Iun 07, 2013 9:50 am

Praktiker a fost unul din cele 2 magazine :(... am mai fost si la Obi si nimic. Foarte putine modele si nu am vazut vreun model care sa ma faca sa zic ca merita sa dau banii pe mocheta. Chiar mi-as fi dorit mocheta; sper sa nu fiu nevoita sa renunt la idee
paunruxandra

Mesajde daroxi » Sâm Iun 08, 2013 8:49 am

paunruxandra scrie:Praktiker a fost unul din cele 2 magazine :(... am mai fost si la Obi si nimic. Foarte putine modele ...

Eu zic ca ai avut o arie prea restransa de cautare daca ai incercat doar la Praktiker, Obi sau alte magazine care ofera produse pentru casa si gradina la modul general. Sunt multi comerciati care au o gama mult mai larga de modele de mocheta.
daroxi

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Finisaje pereti si pardoseala