Gresie sau parchet in bucatarie?

Finisarea si decorarea peretilor si pardoselilor - zugraveli, tapet, lambriu, gresie, faianta, parchet, etc.

Re: Gresie sau parchet in bucatarie?

Mesajde ROXANICOL » Mar Apr 05, 2011 7:55 am

Initial am vrut sa pun parchet in bucatarie. Am zis sa fie mai cald, dar pana la urma tot la gresie am ajuns. Fetita mea de aproape 2 ani face dezastru cand intra pe acolo sau cand ia masa, asa ca e mai usor cu gresia.
ROXANICOL

Mesajde Ramo Mona » Vin Apr 22, 2011 8:00 pm

Eu cred ca gresia in bucatarie arata mult mai bine si e si mai practica.
Ramo Mona

Mesajde dorinbistrita » Joi Mai 05, 2011 1:37 pm

s-a gindit cineva la rasina epoxidica pe hol si in bucatarie??????? multe culori si antialunecare!!!!!!!!!!!!!!
dorinbistrita

Mesajde dorinclujnapoca » Joi Mai 05, 2011 2:13 pm

cu parchetul e prea riscant. mai ales daca ai un copil mic care aruca orice ...... pe jos.
dorinclujnapoca

Mesajde HAYAT » Joi Mai 05, 2011 8:36 pm

Exista mai multe tipuri de parchet. In bucatarie ar fi potrivit cel care e rezistent la mai mult trafic si chiar si apa. In orice magazin de specialitate sunt persoane care explica aceste lucruri. Si parintii mei vroiau sa puna gresie pe langa aragaz si chiuveta, si parchet in rest, avand in vedere ca gresia e rece la picioare. Intr-un final, fiind sfatuiti de persoana de la raion si pretul parchetului fiind cam acelasi cu cel al gresiei dorite, au luat peste tot numai parchet rezistent la trafic. Dar exista si gresie care imita foarte bine parchetul. Cred ca pana la urma e alegerea fiecaruia cum isi face in casa. Ne facem toti cum credem ca e mai bine, dupa buget si preferinte.
HAYAT

Mesajde HAYAT » Joi Mai 05, 2011 8:38 pm

In plus, daca ai copil mic si ai gresie pe jos in bucatarie e de prefetat sa ai si un covoras... se stie faptul ca ei stau mai mult pe jos, pe sub masa si pe langa masa, iar gresia este rece. Iar covorul... se murdareste repede si e mai multa bataie de cap cu el si cu curatarea lui.
HAYAT

Mesajde nemes alexandru » Vin Mai 06, 2011 9:32 am

depinde cum este configurata bucataria. toutsi, dupa parerea mea, in zona unde se gateste ar trebui montata gresie
nemes alexandru

Mesajde DanaVioleta » Vin Mai 06, 2011 4:52 pm

Eu sunt de parere ca gresia se potriveste mult mai bine pentru bucatarie deoarece este imposibil ca, mai ales atunci cand se gateste, sa nu se murdareasca cat de putin pe jos si astfel gresia este mult mai usor de curatat spre deosebire de parchet, care este destul de pretentios. Dar am vazut la multe persoane ca au folosit atat gresie, cat si parchet, delimitate foarte bine pentru zonele potrivite.
DanaVioleta

Mesajde rusu.ionela.ionela » Joi Mai 12, 2011 3:03 pm

ia cautati pe net ce modele de rasina epoxidica se poate pune in bucatarie. eu zic ca merita . f rezistenta si usor de curatat. a antimizerie si aspect f frumos.
rusu.ionela.ionela

Mesajde ceauscc » Mar Mai 17, 2011 8:39 pm

am pus gresie peste tot...tinand cont ca bucataria este separata de casa si intram si incaltati... :( :(
ceauscc

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Finisaje pereti si pardoseala