Finisarea si decorarea peretilor si pardoselilor - zugraveli, tapet, lambriu, gresie, faianta, parchet, etc.
de adryan_ss2 » Vin Noi 14, 2014 2:04 pm
Buna ziua. Sunt nou pe forum, asta fiind si primul meu post. Imi cer scuze daca s-a mai discutat acest subiect dar din cautarile mele, nu am gasit. Dupa cum am scris si in titlu, doresc sa deschid la culoare un parchet din lemn masiv. Parchetul este in stare foarte buna, doar ca eu as vrea sa fie cu o tenta mai inspre alb. Puteti sa-mi dati un sfat, recomandare in acest sens? Exista in comert vre-o solutie sau un lac care poate deschide la culoare parchetul? Va multumesc anticipat si imi cer scuze inca o data daca s-a mai discutat pe tema aceasta.
-
adryan_ss2
-
de marcelb » Joi Noi 20, 2014 12:54 pm
Iti recomand sa nu folosesti clor sau alti inalbitori universali, care distrug structura lemnului, ci sa folosesti un produs dedicat. Incearca printre produsele Bona.
-
marcelb
-
de mari lori » Sâm Feb 07, 2015 12:50 am
La fel zic si eu, sa nu folosesti inalbitor sau clor pt ca distruge parchetul in timp!
-
mari lori
-
Înapoi la Finisaje pereti si pardoseala