Aveti asa ceva, merita sa incerc, nu de alta dar pretul mi se pare destul de piperat, si nu as arunca banii ca sa ma aleg in final cu capsuni obisnuiti pe care as fi putut sa-i obtin gratis de la mama din gradina.
feerie_cu_zambete scrie:Eu sincer nu am auzit de asa ceva. Si sunt oarecum sceptica cu privire la toate fructele si legumele venite de prin afara.Capsuni cataratori? Care e rolul lor? Sa faca capsuni sau ca planta de decor. Capsunii de la noi in mod sigur nu se catara, asa ca eu cred ca sunt modificati genetic. Chiar daca ar face capsuni, nu mi-as risca sanatatea cu asa ceva. Capsunile romanesti sunt de mii de ori mai bune ca orice alte soiuri importate. La fel si merele, rosiile si multe alte produse.
raducuta scrie:unde se gasesc
florina11 scrie:Sincer,reclama este foarte buna,Dar...in realitate lasa de dorit.Eu mi-am facut comanda pe internet,mi-au venit ,dar nici macar nu seamana cu ce vazusem eu in poza.poate am avut eu ghinion sau...ele chiar lasa de dorit.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori