Cum ne amenajam baia in 2012?

in decoratiuni

Material oferit de Interior Store, singura companie ce pune la dispozitia clientilor sai gama completa de servicii si produse pentru o locuinta perfecta.
 
Nimic nu se compara cu o baie fierbinte si relaxanta, aromata cu saruri si parfumuri din cele mai variate... Astfel, baia, cel mai intim si personal loc din intreaga locuinta, poate fi si cea mai relaxanta incapere... Cum ne amenajam baia in 2012? Este o intrebare care am auzit-o pe buzele multora la inceputul acestuia an? Ce se poarta, ce stil sa adoptam, care sunt tendintele?

 

 

Pentru a raspunde acestor intrebari, trebuie sa incep prin a va spune ca fiecare baie este unica, si adopta putin cate putin personalitatea beneficiarilor sai. Astfel, inainte de a incepe o reamenajare a baii, nu uitati sa va redescoperiti...

 

Pentru cei ce iubesc luxul si eleganta, baia perfecta este dominata de accente romantice, grandioase si rafinate, de piese de mobilier ornamentate si obiecte sanitare din ceramica fina. In completarea obiectelor sanitare si a pieselor de mobilier, trebuie sa vina obiecte decorative si corpurile de iluminat. Puteti opta pentru un candelabru cu cristale sau cu abajururi din material textil si accesorii metalice decorate manual.

 

Decoratiunile textile, precum prosoapele din bumbac egiptean sau velour, covorasele pentru baie din bumbac - uni sau animal print - sunt foarte importante in decorarea baii.

 

Cum ne amenajam baia in 2012 - Lux si eleganta

 

Daca esti indragostit de stilul modern, contemporan poti opta pentru un mobilier din lemn tratat in nuante de natur sau lacuite in diferite culori. Alege sanitare in linii drepte, cat mai simple si mai bine definite. O cada cu un sistem de hidromasaj performant este perfecta pentru a te putea bucura de toate benefiicile unui spa la tine acasa. Accesorizeaza baia cu suporturi din portelan decorate sau printate cu diferite patternuri sau metalice cromate. Pentru ca baia ta sa aiba tot ceea ce ii este necesar, condimenteaza cu decoratiuni textile din bumbac fin in culori vii.

 

Cum ne amenajam baia modern in 2012

 

Veselia, optimismul si buna dispozitie pe care le emani (sau le doresti) in fiecare zi le poti exprima prin culoare. Opteaza pentru o baie colorata in nuante de verde, orange, albastru, rosu sau mov, culori la mare cautare in acest sezon, care sa-ti transmita in fiecare dimineata energia de care ai nevoie! Alege mobilier in culori tari, sau opteaza pentru finisaje colorate. Decorurile alese pot fi "cuminti", in culori calde, pastelate.

 

Cum ne amenajam baia in 2012 - Culoarea

 

Sezonul acesta nu uita sa te bucuri si de accentele eclectice, foarte bine venite in amenajarea interioara. Te poti bucura de libertatea de a combina accente traditionale, contemporane si glamour in baia ta - fara a tine cont de nici o regula!

 

Cum ne amenajam baia eclectic in 2012

Autor: Ioana Tinca

Sursa: Interior Store

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!