Fantanile de interior, cadoul ideal

in Decoratiuni

Material oferit de PiatraOnLine.ro.
 
Luna decembrie leaga atmosfera de sarbatoare de armonia unui camin cald si primitor. Ca atare, gandurile tuturor se indreapta in primul rand catre familie si prieteni, iar febra cumparaturilor ne alearga pe toti prin magazine in cautarea cadoului perfect.

 

 

La inceput de sezon iti recomandam sa legi aceasta cautare de casa ta pentru ca e locul in care se reuneste familia si spatiul tau de refugiu dupa agitatia fiecarei zile. Transforma cumparaturile din acest decembrie intr-o ocazie de a redescoperi frumusetea sarbatorilor in cadrul unui camin reinventat.

 

Fantana arteziana feng shui Perioada care incepe este menita sa te aduca aproape de cei dragi si sa te incarce cu energie pozitiva, de aceea a venit momentul sa iti transformi casa intr-o oaza de liniste. Si, daca deja visezi la o astfel de atmosfera pentru momentul in care vei impodobi bradul, iti recomandam o fantana arteziana feng shui. Aceste fantani imbina calmul si caldura feminina cu forta vitala masculina si transforma fiecare incapere intr-un prilej de relaxare. In acest fel, fiecare intoarcere acasa poate deveni o evadare atat pentru tine cat si pentru familia ta.

 

Nu iti neglija nici partenerii de afaceri pentru ca ultimele studii demonstreaza ca un design interior potrivit reprezinta principala noastra sursa de energie, inclusiv atunci cand ne aflam la birou.
Fantanile feng shui ne-au inspirat sa regandim atmosfera de sarbatori dintr-o perspectiva mai spirirtuala si mai apropiata de casa si de armonia unui design reusit. Foloseste forta vitala a apei pentru a face ca energiile pozitive sa iti inunde casa iar relaxarea finalului de zi sa te gaseasca alaturi de cei dragi.

 

Fantana arteziana feng shui Sfaturile legate de plantele de interior sau de amenajarea diverselor camere nu sunt complete fara fantanile arteziene feng shui care elimina energiile negative, readuc succesul in diverse domenii si sunt sursa perfecta de umiditate necesara oricarei camere.

 

Conjugand forte universale si conectand spiritul la ele, o fantana feng-shui iti creste sansele de reusita, aduce noroc si prosperitate. Sunt cadoul ideal pentru partenerul sau partenera ta, pentru prieteni sau parteneri de afaceri.

 

In functie de dorintele persoanei pe care iti doresti sa o surprinzi, poti alege o fantana compatibila cu nevoile sau aspiratiile sale interioare.

 

Pentru persoanele care isi cauta jumtatea sau isi doresc sa isi imbunatateasca relatia cu persoana iubita, optiunea ideala ar fi o fantana arteziana rotunda sau ovala, aducand cat mai mult cu forma unei inimi. Pozitia cea mai potrivita pentru o astfel de fantana este partea de sud-vest din casa. In cazul in care fantana are elemente din metal trebuie sa adaugi elemente de pamant sau foc precum lumanari, pietre semipretioase, pietre de rau, cristale pentru a echilibra energiile si pentru a crea armonie.

 

Pentru a dobandi si a mentine fericirea si linistea din familie, poti opta pentru diverse forme de fantani arteziene feng shui, insa cea mai potrivita este cea care contine o statueta cu Buddha si trebuie pozitionata in est sau sud-est.

 

Fantanile arteziene iti sar in ajutor cand se declanseaza alarma cadourilor si te ajuta sa le oferi celor apropiati experienta degajanta a relaxarii sau intensitatea evadarii din haosul urban care ne imbratiseaza agresiv in fiecare dimineata.

 

Avand in vedere varietatea de modele pe care o gasesti in piata, de la fantani din ardezie de dimensiuni mici precum Tao, Guan, Mandala la fantani din ceramica ce pot fi pozitionate pe birou sau pe masuta de cafea din sufragerie, precum Locarno sau Cono, si fantani de dimensiuni mari ideale pentru spatii ample precum Bao sau Sias realizate integral din ardezie naturala, nu putem decat sa iti dorim multa inspiratie, pofta de relaxare si spor la vanatoare.

Autor: Mariana Bradescu

Sursa: Piatraonline.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!