Decoreaza!

in Decoratiuni

Material oferit de Interior Store, singura companie ce pune la dispozitia clientilor sai gama completa de servicii si produse pentru o locuinta perfecta.
 
Fiecare locuinta trebuie sa fie unica, personalizata dupa bunul-gust al celor ce locuiesc in aceasta. Astfel, indiferent ca vorbim despre un interior modern, minimalist, contemporan sau clasic, acesta trebuie personalizat, accentuat cu elemente unice, personale. Decoratiunile interioare sunt elementul cheie in amenajarea oricarui interior.

 

 

Vom descoperi in cele ce urmeaza cum sa cream interioare rafinate, personalizate si unice cu ajutorul celor mai noi colectii de decoratiuni interioare.

 

Materialele textile

 

Materialele textile au un rol foarte important in realizarea unui design interior de efect. Astfel in functie de stilul de amenjare pe care dorim sa il abordam, sau pentru care deja am optat, este esential sa alegem colectia de materiale textile care sa "imbrace" locuinta.

 

Perdele si draperii

 

Perdele si draperii Perdelele si draperiile "imbraca" orice interior intr-un mod placut, transformand o incapere banala intr-un interior elegant, rafinat, personalizat.
In functie de incapere, putem opta pentru o perdea uni, sau cu un design minimalist, completata de o draperie; pentru draperie uni sau cu un pattern floral, geometric, natural; pentru rulouri romare realiazate din materiale ample.
In general combinatia perdea-draperie este recomandata in incaperi mari - zone de living, dinning, si chiar si dormitor - in cazul in care acesta se bucura de o suprafata mare, sau de un stil de amenajare cu influente clasice.
Interioarele moderne, minimaliste se pot pune in evidenta foarte frumos, prin amplasarea unei singure perdele - uni sau cu pattern floral, geometric sau text.
Pentru un efect de succes optati pentru draperii si perne decorative (chiar lenjerie pentru dormitor) din acelasi material.

 

Tapetul

 

Tapetul Tapetul este un "must-have" al interioarelor contemporane. Indiferent de stilul de amenajare abordat pentru locuinta, tapetul nu trebuie sa lipseasca. Diferanta dintre stilurile de amenajare trebuie insa sa se regaseasca si in designul tapetului.
Astfel, pentru un interior modern putem opta pentru un tapet geometric, liniar, abstract sau imitatie de lemn sau piele, in timp ce pentru un interior elegant, cu influente clasice putem alege un tapet floral, natur, contraste lineare de nuante.

 

Tapiseriile

 

Tapiseriile Pentru a oferi interiorului Dvs. un aspect unic, personalizat - optati pentru retapisarea pieselor de mobilier sau alegeti sa achizitionati o canapea tapisata cu un material textil unic. Tapiseriile asigura unicitatea, eleganta, rafinamentul de care interiorul Dvs. are nevoie.

 

Optati pentru materiale textile special create pentru tapisarea obiectelor de mobilier si nu folositi alte tipuri de materiale textile - deoarece acestea nu vor rezista in timp.

 

Covorul

 

Covorul Covoarele sunt un alt element deosebit de important in "definirea" decorului interior. Covorul "imbraca" orice interior, asigurand acestuia caldura, luminozitatea si rafinamentul necesar pentru a deveni un interior primitor. Alegerea covorului devine astfel una foarte importanta.

 

Nimic nu se compara cu sentimentul unui covor moale si luxos sub picioarele goale. Astfel, primul criteriu in alegerea covorului il reprezinta materialul din care acesta este realizat.
Nylon-ul este materialul sintetic cel mai durabil; cel mai usor de curatat si intretinut. Astfel, covoarele realizate din nylon sunt perfecte pentru zone de trafic intens. Covoarele din poliporopilena sunt foarte rezistente la pete, la umiditate si pot fi usor curatate chimic fara a fi afectata culoarea si textura covorului. Aceste covoare sunt perfecte pentru zone cu umiditate crescuta - subsol, piscina interioara, si chiar si pentru exterior. Polyesterul este materialul cel mai des intalnit in compozitia covoarelor modene. Aceste covoare sunt non-alergene, rezistent la umiditate, la molii si foarte usor de curatat si intretinut. Cu toate acestea covoarele din polyester sunt predispuse la pilling si "naparlire". Varietatea mare de culori si texturi face din polyester un material perfect pentru realizarea covoarelor pentru interior. Lana este materialul natural cel mai frecvent intalnit in compozitia covoarelor. Acesta este moale, un material de lux pentru realizarea covoarelor - cel mai admirat si costisitor material din care se realizeaza covoare. Covoarele din lana sunt foarte moi, foarte confortabile si durabile.

 

Un aspect de asemenea important in alegerea covorului este designul acestuia. Covoarele trebuie alese in functie de stilul interior abordat in locuinta. Astfel, un interior "monocrom" poate fi pus in evidenta foarte bine cu ajutorul unui covor cu un pattern bogat - cu teme florale sau geometice - sau chiar printr-un covor ce are la baza un mix de culori. Interioarele incarcate pot fi completate de un covor uni, cu o textura fina.

Autor: Ioana Tinca

Sursa: Interior Store

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!