Grohe Spa: Noua colectie de robinete Allure Brilliant

in decoratiuni

Material oferit de BATERII-LUX.ro, partener GROHE.
 
Lumea este tot mai fascinata de forme fatetate atat in industrie, cat si in arhitectura. Fie ca este vorba de cladiri moderne, de mobilier futurist sau de cele mai recente produse electronice - designerii cauta "taietura perfecta". Unghiurile neprevazute si aranjamentele spatiale neobisnuite creeaza un aspect unic si incitant. Acest stil de incredere in sine patrunde acum si in baile noastre sub forma produselor Allure Brilliant, noua colectie de baterii unice de la GROHE.

 

 

Grohe Spa

 

Individualitate inspirata
Cu formele sale netede, unghiulare, colectia de robinete Allure defineste foarte clar stilul GROHE SPA. Daca doriti sa va transformati baia traditionala intr-un spa personal, Allure Brilliant are robinetele perfecte pentru dumneavoastra. Acestea combina un model de talie mondiala cu o varietate completa de tehnologii moderne si va dau impresia placuta ca profitati de cele mai avantajoase produse pentru baia dumneavoastra. Allure Brilliant confera baii o identitate unica si o aura exclusivista.

 

Gama de robinete Allure Brilliant ofera aspecte fara echivoc. Reprezinta esenta celor mai inalte standarde de design, o calitate desavarsita de executie si o dragoste pentru detalii. Marginile si taieturile precise ii confera un aspect cu adevarat unic. Suprafetele diversificate reflecta lumina in variatii unice - ca o piatra pretioasa fara cusur. Filosofia consecventa a designului confera armonie intregii linii de produse. Din fiecare suprafata fatetata ies cuburi alungite cu margini tesite care se intalnesc la intersectii bine definite. Aceasta formula creeaza o legatura armonioasa intre toate produsele din colectia de robinete.

 

Cu precizie si dragoste fata de detaliu, Atelierul de modele GROHE a creat un robinet cu adevarat deosebit. Caracteristica cea mai reprezentativa este conducta de apa, care surprinde esenta maiestriei GROHE. Elementul de forma patrata "Aqua Window", iesit in relief, permite observarea curgerii apei - uniunea perfecta intre functie si design. Apa care curge devine astfel un element integrat al modelului de produse. Aceasta deschidere inovatoare ofera mai multa lejeritate si eleganta modelului si asa destul de subtire. O alta caracteristica uimitoare o reprezinta saturatorul dreptunghiular, a carei forma se potriveste cu modelul robinetului si asigura o curgere estetica, abundenta, a apei.

 

Cu suprafata sa fatetata tridimensionala, manerul original atrage toata atentia. Este aplicat la un unghi de exact sapte grade. Datorita amplei zone de confort, acest element caracteristic al GROHE Design DNA face utilizarea robinetului mai distractiva.

 

Gama larga pentru o alegere unica
Aspectul desavarsit al robinetului reflecta tehnologiile moderne folosite in interiorul sau. GROHE EcoJoy® asigura un consum economic de apa, in timp ce ofera o experienta unica. Utilizarea cu usurinta a manerului este asigurata de tehnologia GROHE SilkMove®. Iar tratamentul GROHE StarLight® asigura stralucirea suprafetelor cromate timp de multi ani.

 

Gama se potriveste tuturor cerintelor de arhitectura moderna si design interior. Variantele unice de modele includ robinete de sine statatoare pentru cazi si chiuvete, precum si combinatii cu patru orificii pentru marginea cazii. Robinete mixte cu un singur maner cu diferite inaltimi aloe conductei de apa, robinete cu doua manere, conducte montate pe perete cu diferite lungimi, termostate si garnituri ascunse nu mai lasa nimic altceva de dorit in materie de decoratiuni coordonate fatetate pentru baie. Aceasta varietate este completata de noul dus manual Sena Cube si de accesoriile aferente, precum policioare, pahare, farfurioare pentru sapun si distribuitoare.

 

Acasa este acolo unde am GROHE SPA.

 

Alege Grohe prin www.BATERII-LUX.ro!

Sursa: BATERII-LUX.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!