Materialele de constructii iti pot proteja sanatatea

in Constructii

Chitul Primus Multicolor de la Baumix este antibacterian, impiedicand formarea mucegaiului si a ciupercilor care pot genera reactii alergice si micoze
 
In renovarea casei ne lasam de cele mai multe ori purtati de val si punem accentul pe estetic, uitand ca aspectul cel mai important este crearea unui mediu sanatos pentru noi si familie. Una dintre problemele care trebuie luate in considerare cand renovam casa este aceea a mucegaiului si ciupercilor care se pot dezvolta mai ales in mediile umede, cum ar fi baile.

 

 

Materiale de constructii Baumix Masurile care pot fi luate pentru a evita efectele adverse asupra sanatatii sunt cele de prevenire sau cel putin de reducere a umezelii persistente, o prima masura fiind ventilarea zilnica a incaperilor.

 

De asemenea este recomandata folosirea unor materiale de constuctii create special pentru a ne proteja sanatatea. Unul dintre ele este chitul antibacterian Primus Multicolor, care contine un inhibator al dezvoltarii fungilor (mucegaiului) si al algelor.

 

Dezvoltarea microbilor este oprita chiar si in zonele in care nu poate fi asigurata o curatare sau dezinfectare regulate sau eficiente si are ca efect eliminarea riscurilor potentiale ale reactiilor alergice, micozelor si chiar ale cancerului.

 

Este de asemenea recomandata folosirea unei tencuieli antiigrasie, care permite circulatia apei prin pereti doar sub forma de vapori, impiedicand astfel apa sa se infiltreze in pereti. Acest tip de tencuiala lasa peretii sa respire si impiedica dezvoltarea mucegaiului, a algelor si bacteriilor.
O solutie de finisare la exterior este tencuiala decorativa minerala TDM90 de la Baumix, care are o permeabilitate la vapori mai mare de 10-15 ori, vaporii de apa fiind transferati cu usurinta catre exterior.

 

Mai multe informatii despre sisteme ce folosesc energii regenerabile gasiti pe site-ul Baumix.ro

Sursa: Baumix

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!