Dormitorul meu

in Decoratiuni

Material oferit de Interior Store, singura companie ce pune la dispozitia clientilor sai gama completa de servicii si produse pentru o locuinta perfecta.
 
Dormitorul perfect... Stil, design, functionalitate - sunt cateva dintre elementele care nu trebuie sa lipseasca din amenajarea dormitorului.

 

 

Dormitorul este spatiul in care ne petrecem o buna parte din timp, un spatiu privat unde ne retragem in fiecare seara pentru a scapa de stresul lumii exterioare. Necesitatea existentei unei incaperi in care sa ne putem relaxa, odihni, medita sau retrage pentru un moment de liniste este foarte importanta. Tocmai din acest motiv amenajarea dormitorului este foarte importanta.
 
Iti propunem 12 dormitoare din care sa te inspiri in crearea propriei tale oaze de liniste si relaxare.
 

Minimalism

Dormitor in stil minimalist Stilul minimalist este preferatul multor tineri pentru amenajarea locuintei. Un dormitor aerisit, cu piese de mobilier putine, definite prin linii drepte, cat mai simpliste - este alegerea perfecta pentru tinerele cupluri, sau pentru burlaci. Pentru personalizarea dormitorului, alege decoratiuni cu teme geometrice, florale sau marine.
 

Modern

Dormitor in stil modern Dormitorul modern poate fi personalizat in foarte multe moduri – totul tine de imaginatia si prefetintele tale. Alege pentru crearea unui dormitor similar un pat cu lada, tapisat cu piele naturala, cu perne de mari dimensiuni si saltele inalte. Gama coloristica a dormitorului modern este foarte variata – incepand de la nuante calde de crem, culori de pamant, si pana la verde, mov, lila. Alege nuante lucioase pentru mobilierul din dormitor.
 

Modern - Minimalist

Dormitor in stil modern minimalist Pentru o locuinta moderna, si dormitorul trebuie sa pastreze acelasi design. Puteti opta pentru un mobilier– compus din pat, cu o latime de 160-180 cm, cu tablie foarte lunga,aplicata pe perete, pe care sa fie aplicate si noptierele. Comodele cu sertare in linii drepte nu trebuie sa lipseasca nici ele din dormitorul Dvs. Optati pentru mobilier din MDF furniruit sau lacuit mat sau lucios. Personalizati spatiul cu ajutorul decoratiunilor si mai ales cu piese de mobilier bazate pe un design spectaculor – precum fotolii sau pouf-uri .
 

Contemporan

Dormitor in stil contemporan Dormitorul contemporan propune o combinatie unica de linii si forme – imbinand cu mult succes accentele moderne, clasice si minimaliste. Alegerea stilului contemporan pentru amenjarea dormitorului tau va fi una excelenta – mai ales daca iti doresti un dormitor confortabil si practic. Opteaza pentru un pat tapisat cu materiale textile si lada, comode cu forme rotunjite si accesorii care sa “imbrace” spatiul.
 

Clasicul Modern

Dormitor in stil clasic modern Daca iti place stilul clasic de amenajare, dar nu ai opta pentru un dormitor prea incarcat, poti incerca cu incredere o combinatie unica intre acesta si stilul modern. Alege un mobilier ce combina liniile rotunjite cu cele drepte, si finisaje inspirate din stilul clasic, precum cires, stejar natur sau nuc.
 

Modern New York

Dormitor in stil New York Modern New York defineste perfect stilul new yorkez de lifestyle si design interior. Este un stil ce combina tapiseriile din piele, foarte elegante si rafinate, cu elemente metalice si lemn finisat. Opteaza pentru acest stil de amenajare daca iti doresti un dormitor simplist, dar in acelasi timp foarte elaborat.
 

Laquard

Dormitor in stil Laquard Un dormitor modern, cu linii minimaliste, ce are la baza designului sau finisajele unice ale lemnului. Opteaza pentru un mobilier cu finisaje lacuite, lucioase; combinate cu finisajele naturale ale lemnului; pentru crearea unui dormitor modern si de efect.
 

Charm

Dormitor in stil charm Charm este un dormitor foarte eleborat, definit prin liniile clasice, foarte feminine ale mobilierului, precum si ale accesoriilor si a corpurilor de iluminat. Alege piese de mobilier din lemn, cu finisaje albe lucioase si decoratiuni in tonuri de mov, albastru sau roz.
 

NeoClasic

Dormitor in stil NeoClasic Alege sa-ti mobiliezi si decorezi dormitorul in acest stil doar in cazul in care locuinta ta propune un dormitor cu suprafete foarte generoase. Pentru un dormitor de mici dimeniuni este bine sa eviti pe cat posibil acest stil de design pentru dormitorul tau – deoarece este mai mult decat posibil sa rezulte un adevat “dezastru”. Fiecare piesa de mobilier aleasa pentru crearea unui dormitor NeoClassic trebuie sa fie pusa in valoare; sa fie evidentiata cat mai bine posibil. Pentru personalizarea dormitorului alege tablouri cu rame din lemn masiv, scluptate manual; si decoratiuni din materiale pretioase.
 

Clasic

Dormitor in stil clasic Daca ai ales sa-ti amenajezi locuinta in stil clasic, pastreaza aceeasi linie si in dormitor. Mobilierul clasic pentru dormitor este definit prin linii rotunjite, materiale masive, culori naturale. Alege astfel un pat cu o tablie rotunjita si decorata, noptiere cu un design foarte elaborat si comode realizate cu o mare atentie asupra liniilor si finisajelor.
 

Feminine Art Deco

Dormitor in stil Art Deco Creeaza un dormitor in stil Art deco, cu accente feminine, prin alegerea unui pat cu tablii realizate din fier forjat, decorat cu mare atentie si a noptierelor si comodelor din lemn masiv, finisate alb si decorate cu foita de argint. Pentru definirea stilului alege corpuri de iluminat in stil Art Deco, precum si tesaturi cu teme florale.
 

Asia

Dormitor in stil asiatic Stilul asiatic a revenit in preferintele celor ce isi amenajeaza si decoreaza locuinta. Bazat pe linii foarte simpliste, stilul asiatic propune materiale naturale, cat mai putin finisate, elemente feng-shui si decoratiuni bazate pe forme si culori ale pamantului.

Autor: Ioana Tinca

Sursa: Interior Store

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!