Vouchere cadou in magazinele de mobila Elvila de 1 si 8 martie!

in Recomandari

Cu ocazia zilelor de 1 si 8 martie, doamnele si domnisoarele sunt asteptate in magazinele de mobila Elvila cu vouchere de reducere cadou!
 
In perioada 01 - 08 martie 2011, reprezentantele sexului frumos care intra in magazinele Elvila primesc vouchere de reducere in valoare de 100 ron!

 

 

Promotii Elvila

 

Conditii de utilizare a cuponului de reducere:

 

Promotii Elvila * cupoanele de reducere pot fi folosite oricand incepand cu data de 1 martie pana pe 15 aprilie 2011, pentru achizitia de produse de mobilier in valoare de minim 1240 lei (TVA inclus).

 

* o persoana poate beneficia de mai multe cupoane de reducere, cu conditia insumarii valorii cupoanelor si a valorii minime a achizitiei (exemplu de calcul a valoarii minime de achizitie pentru 5 cupoane: 5x1240 lei = 6200 lei, deci valoarea reducerii pentru o achizitie de 6200 lei este de 500 lei);

 

* voucherul cadou se cumuleaza cu reducerile acordate produselor aflate in promotie. Pana pe 31.03.2011, beneficiati de reduceri de sezon de pana la 30% la peste 160 produse din colectia de mobila sufragerie, dormitor, bucatarie, birou, canapele si saltele Relaxa, in limita stocului disponibil.

 

* promotia este valabila in magazinele Elvila din orasele: Alba Iulia, Alexandria, Bacau, Baia Mare, Botosani, Beius, Brad, Braila, Brasov, Bucuresti, Calarasi, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Mizil, Petrosani, Ploiesti, Suceava, Targu Mures, Timisoara, Vaslui.

 

Va invitam cu drag in magazinele noastre pentru a beneficia de aceste vouchere de reducere cadou si pentru a achizitiona piesele de mobilier dorite!

Sursa: Elvila

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!