Canapele cu sistem recliner - Inovatii pentru un camin de 5 stele

in Decoratiuni

Material oferit de Mob&Deco. Oferta Mob&Deco cuprinde canapele, coltare, paturi, mobilier si decoratiuni pentru living si dormitor.
 
Azi iti prezentam canapelele cu recliner care reprezinta o inovatie axata pe confortul si relaxarea ta. In living sau o camera de familie, canapelele recliner permit unui grup mai mare de persoane sa stea impreuna confortabil.

 

 

Canapele cu sistem recliner - cum le alegem?

Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l stii atunci cand cauti o canapea cu sistem recliner este marimea de care ai nevoie. Canapelele cu sistem recliner sunt de diferite forme si dimensiuni, dar au nevoie de mai mult spatiu decat canapelele traditionale. De aceea, este esential sa te gandesti in ce parte a camerei vei pozitiona canapelele cu sistem recliner, luand in considerare si spatiul extra care trebuie lasat in spatele si in fata acesteia, pentru a o putea extinde corespunzator.

 

In ceea ce priveste tapiteria unei canapele cu sistem recliner, tesaturile si pielea sunt foarte populare, datorita senzatiei placute la atingere si rezistentei sporite la pete, precum si datorita aspectului elegant pe care il confera unei incaperi.

 

Canapele recliner Canapele recliner

 

Atunci cand achizitionati o canapea cu sistem recliner trebuie sa va ganditi la tipul sistemului de recliner al canapelei: manual sau electric. Un sistem de recliner electric este mai avantajos si este cea mai buna alegere pentru persoanele mai in varsta, deoarece permite setarea extensiei la unghiul dorit, cu ajutorul unei telecomenzi, fara niciun efort.

 

Daca doriti sa cumparati un set complet de canapele cu recliner format din canapea cu 3 locuri, o canapea cu 2 locuri si un fotoliu, sistemul de recliner va fi prezent la toate componentele setului. Puteti alege ca toate piesele din set sa aiba sistem manual sau electric ori puteti alege ca unele scaune ale canapelelor cu recliner sa fie dotate cu sistem manual, iar celelalte cu sistem electric.

 

Canapele recliner Canapele recliner

 

Un model aparte de canapele cu recliner este cel tip home-cinema. Formata din 2,3,4 sau 5 locuri, canapelele cu recliner sunt dotate atat cu sistemul de extensie menit sa va relaxeze total, cat si cu spatii de depozitare pentru floricele, alune, ziare si suport pentru pahare si sticle, pentru a va facilita urmarirea unei emisiuni TV sau a unui film impreuna cu cei dragi.

 

Fotoliile cu sistem recliner se dovedesc si ele foarte confortabile: pe langa faptul ca se extind la picioare si se lasa pe spate, ele pot fi rotative si cu balansoar, asigurandu-va relaxarea mult dorita.

 

Asadar, daca iti doresti confort si relaxare maxima, canapelele cu sistem recliner sunt ideale pentru tine, fiind unele dintre cele mai confortabile modele de canapele.

Sursa: Mob&Deco.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!