RIGOSTEP SKYLT - pastreaza aspectul natural al lemnului

in Recomandari

Material oferit de Kromston, importator de caramida aparenta klinker, parchet si pardoseli din pluta, lambriuri din pluta pentru perete, izolatii termice si fonice din pluta, materiale pentru montaj si finisaj
 
  • Singurul produs de finsiare cu adevarat invizibil
  • Pastreaza culoarea lemnului nefinisat
  • Este la fel de mat ca si lemnul nefinisat

 

 

RIGOSTEP SKYLT SKYLT este un lac bicomponent poliuretanic aproape invizibil si totusi rezistent la uzura, chimicale de uz casnic si la zgarieturi fine.

 

SKYLT pastreaza aspectul natural al materialului (are doar un usor efect de inalbire). Pentru ca nu altereaza culoarea originala si este aproape la fel de mat ca si lemnul nefinisat, suprafetele finisate cu SKYLT par netratate.

 

SKYLT este destinat pentru protejarea parchetului, pardoselilor de lemn, pardoselilor de pluta, parchetului de pluta, podelelor de lemn, a linoleumului, a pardoselilor de vinil fie ca sunt in camere de zi, birouri, magazine, restaurante sau alte zone publice cu traffic intens. De asemenea SKYLT poate fi folosit pentru finsarea mobilei si a obiectelor decorative din lemn si pluta.

 

SKYLT pentru finisarea pardoselilor de pluta
Persoanele interesate de pardoseli de pluta sunt tot mai interesate de o finisare naturala a suprafeteleor. Aproape nici un alt produs natural nu este la fel de frumos ca pluta nefinisata.
Cu SKYLT, aspectul de material netratat este combinat cu un grad de protectie optima si intretinere usoara.

 

Mai multe informatii despre RIGOSTEP SKYLT gasiti aici.

Autor: Dan Fizedean

Sursa: Kromston.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!