Caramida in gradina

in Gradina flori de apartament

Tendinta ultimilor ani, in ceea ce priveste proiectarea gradinilor, este aceea de a face din "curtea din spate" o parte integranta din viata noastra, iar caramida este cel mai potrivit element in acest sens.

 

 

Folosind caramizile klinker in amenajarea gradinilor se stabileste o legatura intrinseca cu casa, atat pe suprafetele orizontale cat si pe cele verticale. Cu ajutorul caramizilor klinker se pot obtine linii drepte, curbe sau chiar cercuri; practic exista o flexibilitate deosebita, care permite realizarea oricarui model.

 

Diferitele modele de aranjarea a caramizilor pentru pavaj, dar si pentru zidarie decorativa, pot fi imbinate intr-un mod deosebit de placut.
Modelul de pavaj bradut ne ofera o senzatie vizuala de miscare directionala clara, in timp ce modelul compact ne ofera un ambient mult mai static.
Nu conteaza cat de veche sau noua e propietatea de care ne ocupam, deoarece totdeauna va exista un model de caramida, sau de zidarie/pavaj, care sa o puna in valoare. Unei cladiri vechi, cu alei din piatra in gradina, totdeauna i se vor potrivi modelele antichizate de caramida klinker, atat pentru pavaj cat si pentru pereti, in timp ce la o cladire noua vor fi potrivite modelele simple cu suprafete netede ...

Citeste articolul integral

Autor: Dan Fizedean

Sursa: Kromston.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!