Avantajele majore ale semineelor electrice fata de semineele clasice cu gaz sau lemn

in Decoratiuni

Material oferit de Trend Furniture distribuitorul unei game extrem de variata de seminee electrice si pe bioetanol.
 
Tuturor ne place ambianta placuta data de un semineu si, daca nu ar exista dezavantaje, am avea cu totii un semineu in casa.

 

 

Semineu lemne
In functionarea unui semineu pe lemne apar diferite probleme: de la funingine si cenusa la cerintele de intretinere si pierderea caldurii prin cosul de fum.

 

Semineele pe gaz sunt usor de folosit dar sunt foarte scumpe de montat si intretinut.

 

Acest lucru inseamna ca, multi dintre clienti nu se mai chinuie sa monteze un semineu in casa pentru ca, in ciuda promisiunii unei ambiante extrem de placute, nu considera ca merita "bataia de cap".

 

Semineu electric
Semineele electrice schimba total aceasta perspectiva.
Un semineu portabil este usor de folosit, nu are nevoie de intretinere, poate fi mutat oriunde in casa si furnizeaza caldura rapid, la atingerea unui buton.

 

 

Murdarie seminee lemne
Multe persoane care au seminee traditionale pe lemne le folosesc foarte rar deoarece implica multa munca atat la pornirea focului cat si dupa: indepartarea cenusei, maturatul in zona semineului , curatarea semineului propriu-zis si alte activitati legate de intretinere. Toate aceste aspecte fac din folosirea unui semineu traditional o corvoada.

 

Semineele electrice confera majoritatea avantajelor unui semineu traditional, dar nu au nevoie de nici un fel de pregatire inainte de folosire si intretinere zero.

 

Un alt avantaj al semineelor electrice este faptul ca se potrivesc in orice décor datorita gamei variate de mantale disponibile. Dintre variantele care le punem la dispozitia dvs amintim mantalele clasice din lemn, in diferite variante de modele si culoare, mantale moderne din mdf in culori care se potrivesc decorurilor contemporane, precum si modele de focare electrice care pot fi inzidite pentru un aspect mai realist al semineului.

 

Murdarie seminee lemne
Veti fi surprinsi cat de realist este efectul de flacara, creand o ambianta unica fara deranjul folosirii unui semineu clasic; aceste seminee electrice sunt potrivite pentru orice casa sau apartament.

 

Un semineu amplasat intr-o incapere devine punctul central de atractie si cu ajutorul ofertei variate de modele puteti alege un semineu electric care sa completeze cel mai bine decorul din casa dvs.

 

Un alt avantaj deloc neglijabil este pretul. Semineele clasice si pe gaz au costuri mari de instalare si in plus trebuie sa faceti modificari in planul casei pt cosul de fum; iar la apartamente acest lucru nu este posibil.

 

De asemenea, costul de functionare al semineelor electrice este foarte mic: functionarea pe efect de flacara costa doar 3 bani/ora (0.03 RON/ora) (pentru un cost al curentului electric mediu la nivel national). Bucura-te si de incalzire impreuna cu efectul de flacara la doar 30 bani/ora (0,3 RON/ora) (cu ciclu termostatat la 50%).

 

Incendiu seminee lemne
Siguranta este un alt factor important in alegerea oricarui obiect. Semineele pe lemne au pericolul de incendiu in cosul de fum daca nu sunt intretinute bine iar semineele pe gaz au riscul de explozie.
Semineele electrice au avantajul sigurantei, nefiind vorba de flacara deschisa si fiind necesara doar o priza obisnuita.

 

Daca v-ati dorit intotdeauna un semineu, dar variantele traditionale sau pe gaz sunt prea scumpe sau prea solicitante in utilizare, semineul electric este solutia pentru dvs.: cu efect de flacara realist datorita sistemelor inovative de flacara 3D, simplu de transportat si de montat, cu intretinere zero si extrem de sigure.

 

Semineu Siguranta semineu electric
Pentru oricine iubeste efectul romantic al flacarilor, un semineu electric este o investitie mica care ofera multe satisfactii.

Pentru comenzi sau alte detalii despre semineele electrice accesati www.seminee-electrice.ro

Autor: Ioana Trifu

Sursa: Trend Furniture

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!