Trend Furniture lanseaza seminee-electrice.ro

in Decoratiuni

Firma Trend Furniture a lansat site-ul seminee-electrice.ro unde puteti vedea o gama extrem de variata de seminee electrice si pe bioetanol.
 
Trend Furniture produce si promoveaza pe piata romaneasca seminee electrice cu efect de flacara realist marca "Romantiq" si semineele decorative pe baza de bioalcool marca "Safretti".
Incepand cu data de 1 septembrie 2008, firma a devenit si distribuitor autorizat in Romania al semineelor electrice Dimplex. Compania Dimplex este liderul mondial pe acest segment.

 

 

Semineele cu bioalcool au fost lansate pe piata vest europeana in Februarie 2006 de catre firma Safretti bv din Olanda si s-au bucurat de un imens succes chiar de la lansare.
Din dorinta de a promova pe piata romaneasca produse noi si in linia trendului actual in domeniul amenajarilor interioare, firma Trend Furniture a devenit distribuitorul exclusiv al semineelor Safretti pentru Romania incepand cu Iulie 2006.

 

Semineele electrice au avantaje multiple in utilizare. Ele se adreseaza persoanelor care fie nu au posibilitatea instalarii unui semineu pe lemne (cum sunt locatarii blocurilor), fie doresc sa se bucure de ambianta creata de un semineu fara ca sa-si ocupe timpul cu montarea si intretinerea unui semineu pe lemne sau pe gaz.

 

Semineu electric Carlyle Semineu electric Albaster
Printre cele mai importante avantaje ale utilizarii acestui tip de seminee amintim:
1. Costuri de instalare 0 (zero)
2. Nu necesita cos de fum
3. Sigure
4. Pot produce caldura
5. Consum redus de energie
6. Semineul electric este un produs "verde"
7. Imbunatatesc calitatea aerului din incapere

 

Toate aceste avantaje pot fi apreciate nu numai de catre consumatorii casnici ci si de alte categorii cum ar fi constructorii si designerii, proprietarii de hoteluri/restaurante/pensiuni si chiar si cabinetele private (medicale, de avocatura, etc.).

 

Semineele pe bioalcool sunt imaginea unei existente evoluate aducand focul in casa dvs intr-o versiune moderna.

 

Semineu pe bioalcool Prometheus Semineu electric Riviera
Semineele comercializate de Trend Furniture functioneaza dupa un principiu foarte simplu. Focarul este autonom, nu are nevoie de racordare, doar de bioalcool.
Semineele decorative genereaza o flacara reala, asemanatoare cu cea a focului cu lemne dar care nu produce fum sau cenusa.

 

Trend Furniture ofera o varietate de modele care sa se potriveasca perfect stilului dvs personal si designului mobilerului. Semineele pot fi asezate oriunde in casa sau afara fiind usor de mutat si instalat.

 

Semineele Safretti au un design unic si un finisaj de inalta clasa. Datorita materialelor de inalta calitate folosite la realizarea semineelor Safretti acestea se pot amplasate atat in interior cat si in exterior, afara in curtea interioara sau terasa.

 

Important !
Pentru a va convinge de avantajele in utilizare dar si de eleganta semineelor noastre, va invitam in perioada 2-6 septembrie la Romexpo in Bucuresti, unde puteti vedea si testa produsele noastre in cadrul targului BIFE.

Pentru comenzi sau alte detalii ale produselor nu ezitati sa ne vizitati pe www.seminee-electrice.ro Seminee electrice

Autor: Ioana Trifu

Sursa: Trend Furniture

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!