Nou la SAIE 2008 - Robot hibrid inteligent pentru tuns iarba

in Case ecologice

La SAIE 2008 - Energia, traditionalul targ tinut la Bologna in intervalul 15-18 octombrie, firma italiana SUNERG SOLAR, partenera in Romania a Habitat Energy SRL, a prezentat pietei primul robot hibrid pentru tuns iarba. Cu un aspect desprins din StarWars, robotul are posibilitatea de alimentare printr-un panou solar de 12W pozitionat pe carcasa sau direct de la incarcator fix.
Robot hibrid inteligent pentru tuns iarba In ambele cazuri nu trebuie sa va faceti griji pentru a vedea in ce stare e bateria. Daca energia furnizata de panoul solar nu e suficienta iar resursele sunt pe terminate isi va cauta singur statia de incarcare.
Bineinteles, dupa incarcare, isi va relua singur constiincios treaba.
Dotat cu un cod pin, stapanul ii poate programa datele de taiere lunare dar si modul in care o va face.Manual se poate regla si inaltimea ierbii.
Daca aveti obstacole in gradina nu va faceti probleme,partea frontala are senzori de soc care ii permit acestuia sa le ocoleasca.
Robot hibrid inteligent pentru tuns iarba Robot hibrid inteligent pentru tuns iarba Robot hibrid inteligent pentru tuns iarba
Probabil ca nu toata gradina dvs are gazon si va intrebati ce face daca exista zona cu flori sau piscina.Secretul lui este ca la inceput trebuie sa-i delimitati aria de operare cu un sistem de senzori pe care hibridul o va respecta cu strictete.
Daca doriti sa-l folositi si la prieteni,trebuie sa aveti sistemul de senzori instalat cu acelasi cod pin.
Robot hibrid inteligent pentru tuns iarba Robot hibrid inteligent pentru tuns iarba Unde poate fi folosit? Este recomandat pentru suprafete de maxim 2100 mp de gazon.
Muncind 10 ore,poate curata automat o zona de 900-1000 mp (depinde si de cantitatea de lumina din acea zi).
Nivelul de zgomot este cel mai redus din bransa ajungand la maxim 63dB.
Bateria de 18V are 4,4Ah se poate incarca la statie in maxim 0,75 ore pentru o autonomie de 1 ora. Oricum acest lucru nu trebuie sa va ingrijoreze deoarece pozitionarea in statia de incarcare , incarcarea si reluarea lucrului se fac automat.
Pretul de vanzare orientativ 3600-3800 EU.
(mai multe noutati pe www.solarZONE.ro )

Autor: Alexandru Mirea

Sursa: CaseSiGradini

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Cascada si iaz

SEMINEU DE TERASA LANDMANN

Pret: 712,81 LEI 599,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Bucatarie

MOBILA BUCATARIE CULOARE ROSIE

Pret: 2300,00 LEI 2057,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!